Гороскоп по знаках Зодіаку на 16 грудня. Робимо ставку на сімейні цінності

Середа, 16 грудня 2009, 08:34
Місяць в Стрільцеві. Важко зосередитися на одноманітних справах, що не відкривають свободи для творчої фантазії. Зате відносини між родичами гармонійні, ні у кого не виникає сумнівів у важливості сімейних цінностей.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Цього дня великий успіх чекає Овнів, що відправляються на важливі переговори. Обговорення ділових питань йтиме легко, ви без зусиль переконаєте співбесідника в своїй правоті, знайдете нових союзників і заручитеся підтримкою впливових людей. Можливе виконання давнього бажання, пов'язаного з роботою і професійним зростанням. У особистому житті проблем не виникне, якщо ви не станете жертвувати спілкуванням з близькими людьми ради відвідин розважальних закладів і інших розваг. Взагалі, ніж серйозніше ви будете настроєні, тим більше вдалим буде цей день.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільцям зірки радять утриматися від активної участі в будь-яких ділових переговорах, не виносити свої ідеї на суд громадськості, і взагалі триматися в тіні. Ваші досягнення і успіхи все одно не залишаться непоміченими, і ви отримаєте очікувану винагороду. Можна міняти роботу або приступати до виконання нових обов'язків, проте в обох випадках не слід проявляти зайвого завзяття, не вивчивши ситуацію досконально. Сприятливий день з погляду особистого життя: він обіцяє приємні хвилини закоханим і цікаві зустрічі тим, хто поки самотній. Варто поберегти здоров'я – життєвий потенціал понижений, не виключені нездужання.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки зможуть уникнути багатьох проблем, якщо не братимуть на себе дуже багато і відмовляться від участі в справах, що вимагають додатку колосальних зусиль. Задовольняйтеся легкими перемогами – вони вам вистачить з лишком. У роботі сьогодні буде потрібно скоріше акуратність, чим творчий підхід, але нудьгувати вам все ж таки не доведеться. Хороший день для візиту до далеких родичів або сумісної подорожі з членами сім'ї. Гармонійні відносини з улюбленою людиною, можна говорити про майбутньому, обговорювати сумісні плани. Життєвий тонус високий.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам зірки радять відмовитися від спонтанних покупок і необдуманих витрат: з погляду фінансів це день не найсприятливіший. Ще одна уразлива сфера – ваше здоров'я; підвищується вірогідність нездужань, не виключені простудні захворювання. У іншому ж все складається цілком вдало, радують і професійні досягнення, і події особистого характеру. Цей день хороший для занять спортом, проведення профілактичних процедур, відвідини салону краси. Настрій буде чудовим, і ви із задоволенням поділитеся оптимізмом і життєрадісністю з близькими людьми.

Лев (24 липня – 23 серпня)
У роботі Левам не буде рівних – представники цього знаку діють швидко і рішуче, будують геніальні плани і знаходять несподівані способи їх втілення в життя. Протягом цього дня ви будете в самому центрі подій, але навряд чи відчуєте перевтому, оскільки життєвий тонус ваш дуже високий. Вірогідні вдалі поїздки, відмінно пройдуть будь-які розважальні заходи з вашому участю. Родичі розуміють вас і гордяться вашими успіхами, а ось улюблена людина, на жаль, поводиться інакше. Вам доведеться зіткнутися з ревнощами, образливістю, завищеними вимогами. Будьте терплячі, не провокуйте конфліктів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дів чекає гарний день. Перед представниками цього знаку відкриються принадні перспективи, у багатьох з'явиться можливість зробити кар'єру на новому місці. Можуть нагадати про себе давні партнери і союзники, з якими ви почнете відносини на нових, вигідніших для себе умовах. У романтичних відносинах також помітна тенденція повернення до минулому. У стабільних парах це може виражатися у відродженні минулих відчуттів, самотні Деви пригадають про тих, кого колись любили. Представники старшого покоління не скупилися на ради і повчання, які ви сприймаєте, в основному, негативно.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Представники цього знаку зможуть значно поліпшити своє матеріальне положення, укласти вигідні операції. Цього дня умінням грамотно поводитися з фінансами можуть похвалитися навіть ті представники знаку, яким зазвичай властиві легковажність і марнотратство. Дуже вдалий день для контактів з іноземними партнерами, участі в будь-яких заходах міжнародного характеру. У особистому житті ситуація значно не зміниться, а ось ваше відношення до неї стане дещо іншим. Поглянувши на свої проблеми з нової точки зору, ви неодмінно знайдете шляхи їх рішення. Головне – не сумувати!

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Дуже вдалий день для роботи. Затребувані властиві Скорпіонам рішучість, наполегливість, уміння знаходити спільну мову з самими різними людьми. Деякі представники знаку можуть отримати пропозиції про співпрацю від тих, хто раніше не вірив в їх таланти і професійні достоїнства. У особистому житті можливі проблеми. Ви сваритеся з улюбленою людиною із-за дурниць, намагаєтеся контролювати життя своєї «половинки», відстоюючи при цьому своє власне право на безмежну свободу. Ситуація не покращає, поки ви не почнете себе вести інакше.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сьогодні Стрільцям навряд чи вдасться самостійно справитися з вирішенням всіх професійних проблем – прийшов час звати на допомогу союзників. На щастя, в людях, готових підставити вам плече, недоліку немає. Послідувавши отриманій пораді, ви зможете укласти вигідну операцію або, скориставшись вдалим збігом обставин, змінити роботу більш високооплачувану. У сімейних відносинах не все гладко: ладнати із старшими родичами вам дуже важко. На щастя, ви можете розраховувати на підтримку братів і сестри, а також улюблену людину. Головне – не давати волі своєї гарячності.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогів чекає неспокійний день. Зірки то радують вас своєю увагою і прихильністю, то абсолютно ігнорують – в таких обставинах навряд чи можна відчувати себе упевнено. Шукайте союзників на землі; ними можуть стати давні ділові партнери, друзі, старші родичі, а також просто інші Козероги. У романтичних відносинах накопичилися дуже багато проблеми, про які ні ви, ні ваша «половинка» не хочете розмовляти. Худий мир, звичайно, краще за добру сварку, але все таки не зовсім те, що вам би хотіло.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії зможуть блискуче справитися з вирішенням професійних проблем, якщо покладатимуться на власну інтуїцію, а не ради з боку. Крім того, бажано не виконувати виконанням своїх основних обов'язків ради допомоги колегам і додаткових доручень керівництва. Покращає фінансове положення тих, хто укладе цього дня крупні операції. Емоційний фон сприятливий, в особистому житті відбудуться значні зміни на краще. Цікаві знайомства чекають тих, хто планує відправитися в поїздки. Небажано проводити багато часу в розважальних закладах, відвідувати місця, де збираються малознайомі люди.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риб чекає досить утомливий день. На роботі з'являються нові обов'язки, доводиться вирішувати складні задачі, не розраховуючи на допомогу з боку. На жаль, сьогодні ви дуже близько до серця приймаєте будь-яку критику, ображаєтеся на жартівливі зауваження, а тому гарний настрій і оптимізм навряд чи збережете на важ день. Підтримати вас напевно зможуть близькі – старі друзі, члени сім'ї, кохані чоловік. Можна приймати гостей, а ось відвідувати розважальні заклади небажано. Корисні заняття спортом і оздоровчі процедури. Пані залишаться задоволені відвідинами салону краси.