Гороскоп по знаках Зодіаку на 17 грудня. Користуємося вдалим збігом обставин

Четвер, 17 грудня 2009, 08:37
Місяць в Козерозі. Досягають успіху діяльні і енергійні. Тим, хто схильний проводити час в мріях і фантазіях, варто зосередитися на збереженні досягнутого. День відрізняється стабільністю емоційного фону, а тому підходить для налагодження ділових і особистих відносин, нових знайомств і спілкування. Спокійний відпочинок і помірні фізичні навантаження сприяють збереженню гарного настрою.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам варто набратися терпіння: цей день буде пов'язаний з численними затримками, препятствіямі і перешкодами. Отже, добитися бажаного буде нелегко, але хіба це лякало коли-небудь представників даного знаку? До речі, сьогодні багатьом Овнам властиві такі похвальні якості, як передбачливість і розсудливість. Саме завдяки ним вдасться уникнути пасток, розставлених недоброзичливцями. Відчутним буде вплив негативних тенденцій на сферу романтичних відносин, можливе розчарування в улюбленій людині. Прислухайтеся до рад старших родичів: їх досвід буде вам корисний.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільців чекає вельми суперечливий день. Професійні справи складаються непогано, можна добитися вражаючих успіхів і блискуче вирішити складні задачі. Проте саме на вас ляже відповідальність за помилки, допущені іншими, і саме вам доведеться займатися доведенням до переможного кінця проектів, кинутих кимось на півдорозі. Гармонійні романтичні відносини, ви легко завойовуєте розташування представників протилежної підлоги, чудово ладнаєте з тими, хто вам цікавий. А ось з друзями і старшими родичами порозумітися куди важче: вони настроєні критично і, здається, заздрять вашим успіхам.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки зможуть скористатися вдалим збігом обставин і, опинившись в потрібний час в потрібному місці, вирішити свої проблеми з легкістю і витонченістю. Проте цей день зажадає від вас серйозності, зосередженості і акуратності в роботі – без цих похвальних якостей успіх буде швидкоплинним. Особисті відносини налагодяться завдяки вашому умінню вчасно йти на поступки і приділяти увагу близьким саме тоді, коли вони цього потребують. Відмінний день для романтичних і сімейних подорожей. Прагніть не перевтомлюватися – життєвий потенціал понижений, можливе нездужання.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам зраджує їх звичайна передбачливість, і представники цього знаку проявляють дивовижну самовпевненість і в професійному, і в особистому житті. Результатом такої поведінки стають численні непорозуміння і дрібні конфлікти, які примушують нервувати і вибивають з колії. Сприятлива фінансова картина, є вірогідність крупних грошових надходжень і отримання цінних подарунків. Зірки радять не забувати про користь занять спортом і дотримуватися принципів правильного способу життя.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цього дня успіху зможуть добитися Леви, які визнають важливість організованості і самодисципліни, і не йдуть на поводі у власних швидкоплинних поривів. Деяким Левам вдасться взяти верх над конкурентами завдяки своєму умінню сосредотачиваться на головному і залишати дрібниці осторонь. День пов'язаний з певними сімейними труднощами. Причина розбіжностей з родичами – ваші плани на майбутнє, які здаються легковажними і непродуманими. Відкладете ухвалення остаточного рішення, вам потрібно зважити все «за і проти»

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви досягають успіху в справах практичних. Все, що стосується виконання конкретних завдань, дається їм легко. А ось будувати плани на віддалене майбутнє небажано: ваші аналітичні здібності дають збій, ви приймаєте бажане за дійсне. Не ризикуйте по дурницях, не слідуйте сліпо радам, на які сьогодні такі щедрі всі ваші знайомі. День підходить для активного відпочинку, поїздок, шопінга. Не варто забувати і про членів сім'ї, які потребують вашої уваги, і образяться не на жарт, якщо  його не отримають. Життєвий тонус високий, здоров'я не підведе.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези настроєні дуже рішуче, і успіхи їх сьогодні будуть помітні всім! Блискавично орієнтуючись в ситуації, ви вибираєте єдино вірну тактику, і залишаєте недоброзичливців далеко позаду. Можна скористатися особистою чарівливістю, викликати прихильність до себе впливових людей і знайти високопоставлених покровителів – зірки в цьому допоможуть. Фінансова ситуація не дуже сприятлива. Присвятити день шопінгу можуть тільки ті, хто вибирає подарунки для близьких – в цьому випадку всі покупки будуть вдалими. Можлива незапланована зустріч з людиною, яка вам дуже дорога.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам день здається цілком сприятливим, проте зірки підготували представникам цього знаку і вельми неприємні сюрпризи. Найбільш сильний вплив негативних тенденцій на сферу ділових відносин – тут можливі серйозні проблеми. Фінансова ситуація покращає несподівано, можливе повернення старих боргів. Порадуйте близьких невеликим святом: імпровізоване торжество у вузькому крузі – відмінний спосіб поділитися своїм гарним настроєм. А якщо вам сьогодні вдасться приємно здивувати улюблену людину, відносини ваші найближчим часом значно покращають.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям зірки радять не відноситися до професійних обов'язків зневажливо – ваші помилки матимуть вельми неприємні наслідки. Прагніть не відкладати важливі справи: пізніше вам буде набагато важче довести їх до кінця. Можна зустрічатися з представниками державних організацій, контролюючих інстанцій; якщо ви підготуєтеся належним чином, жодних проблем не виникне. Спілкування із старшими родичами багатьом Стрільцям даватиметься нелегко, не виключений серйозний конфлікт між представниками різних поколінь.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам доведеться потрудитися, щоб утілити в життя всі плани, пов'язані з роботою: велика вірогідність непорозумінь, які перешкодять вам закінчити заплановані справи в строк. На важливі зустрічі відправляйтеся наперед – запізнення може коштувати вам успіху в переговорах. Небажано робити крупні покупки, взагалі витрачати гроші потрібно дуже осмотрітельно. Вплив позитивних тенденцій зосереджений на сфері особистих відносин. Сьогодні ви без зусиль порозумієтеся з тими, хто вам дорогий. Козероги, що збираються провести вечір зовні удома, можуть розраховувати на цікаві зустрічі і багатообіцяючі знайомства.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії досягнуть успіху в справах, якщо покладатимуться на власну інтуїцію. Не бійтеся нових шляхів і пам'ятайте, що ваші здібності і таланти неабиякі. Саме віра в свої сили – ключ до перемоги в будь-якій битві. На жаль, люди, з якими вам сьогодні доведеться мати справу, не поскупляться на критичні зауваження, а іронія їх може бути вельми злою. Після контактів з неприємними персонами постарайтеся підняти собі настрій; допомогти в цьому можуть невелика прогулянка, проглядання хорошого фільму. І, звичайно, зустріч з людиною, яка вас любить і розуміє з півслова.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Професійні проблеми Риб пов'язані з несприятливим збігом обставин. Не вините себе ні в чому, але продовжуйте робити все, що від вас залежить – саме такий підхід допоможе отримати підтримку сильних світу цього. Фінансова ситуація декілька погіршає, але з'явиться і надія на те, що справи незабаром підуть на лад. Дуже вдалим буде день для Риб, чиї інтереси зосереджені у сфері сімейних і романтичних відносин – тут переважають позитивні тенденції. Вільний час варто провести удома, уникаючи переохолодження і серйозних фізичних навантажень.