Гороскоп по знаках Зодіаку на 21 грудня. Овнам варто бути обережніше у фінансових справах, а Рибам – зосередитися на головній справі

Понеділок, 21 грудня 2009, 08:38
Місяць у Водолії. День порадує: вплив позитивних тенденцій сильний і практично універсально. У роботі, правда, не виключені невеликі утруднення і непорозуміння, але вони швидко залишаться у минулому.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам потрібно бути обережніше з фінансами: велика вірогідність невдалих покупок, руйнівних операцій, втрати крупних сум і цінних речей. Крім того, цей день абсолютно не підходить для проведення ділових переговорів. Не ухвалюйте поспішних рішень про співпрацю, не зв'язуйте себе обіцянками, поки не обдумаєте все як слід. У особистому житті ситуація стабілізується, ви відчуєте себе упевненіше, зможете поговорити з близькими про те, що вас турбує останнім часом. Романтичні зустрічі краще призначати на другу половину дня – саме в цей час вам буде легше порозумітися з улюбленою людиною.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День складається достатньо вдало, але романтичні відносини знаходяться в зоні впливу негативних тенденцій, тому тривоги і хвилювання в особистому житті неминучі. Прагніть зберігати спокій і філософське відношення до того, що відбувається – від того, наскільки вам це вдасться, залежить подальший розвиток подій. Дуже вдалим буде день для мандрівників, а також тих, хто живить пристрасть до відвідин світських заходів. Зірки радять частіше бувати на людях, не боятися заводити знайомства – Тельців чекає багато приємних зустрічей.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки можуть скористатися вдалим збігом обставин і добитися просування по службі. Не виключено і отримання принадних пропозицій, що стосуються зміни роботи або сфери діяльності. У спілкуванні з сильними світу цього вам послужать хорошу службу чарівливість, відчуття гумору і упевненість в собі. Найвпливовіші персони проникнуться інтересом до ваших ідей і планів. У сім'ї, на жаль, ситуація буде не такою сприятливою. Здається, що найближчі люди сумніваються у ваших талантах і здібностях, а також умінню вирішувати свої проблеми самостійно.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам варто бути обережніше в спілкуванні з колегами і керівництвом – велика вірогідність, що недоброзичливо настроєні персони використовують вашу відвертість в своїх інтересах. Небажано виступати з ініціативою, а також обіцяти свою допомогу і підтримку малознайомим людям. Беріть участь тільки в тих проектах, в надійності яких ви абсолютно упевнені. Вірогідні розбіжності з улюбленою людиною, багато Раків розчаруються в своїй «половинці». Проте, слід пам'ятати, що всі проблеми можна вирішити. Відверта розмова  розвіє багато підозр.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви зможуть досягти великих успіхів в роботі: представникам цього знаку зірки обіцяють важливі перемоги, просування по службі, успішне завершення великих справ. На жаль, ваші досягнення не будуть належним чином оцінені, але це – справа часу. Можливе отримання винагороди за роботу, виконану раніше, повернення старого боргу. Не виключені цінні подарунки від давніх знайомих. Непросто складаються відносини з улюбленою людиною: у них присутні заздрість і своєрідна боротьба за владу. Пам'ятаєте, що ви б'єтеся з тим, хто вам дійсно близький, і уникайте жорстокості.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
У професійній сфері Деви зможуть добитися успіхів. Проте діяти для цього доведеться самостійно, ні від кого не чекаючи допомоги. Люди, що обіцяли вам підтримку і заступництво, навряд чи зможуть стримати слово. Можливі розбіжності з новими партнерами. Не підходить день для зустрічі з потенційним працедавцем. Відносини в сім'ї стають напруженими, проте зараз ви навряд чи схильні звертати увагу на емоції і переживання близьких людей. Зосередившись на рішенні практичних задач, ви залишаєте відчуття осторонь.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День буде насиченим. Представникам цього знаку зірки обіцяють професійні досягнення, успіх у важливих переговорах, крупні грошові надходження і вдалі поїздки. Можна робити крупні інвестиції і набувати дорогих речей, призначених для тривалого використання. Життєвий потенціал Вагів достатньо високий, тому навіть після закінчення робочого дня вони будуть повні сил і енергії, і напевно відмінно проведуть вільний час. Проте день не обійдеться і без проблем – всі вони, на жаль, концентруються у сфері особистих відносин.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам зірки підготували немало приємних сюрпризів. Проявивши розторопність, представники цього знаку зможуть навести порядок в своїх фінансових справах, подолати розбіжності з керівництвом і партнерами і взяти участь в роботі над проектами, що обіцяють великий прибуток. Дуже вдалим буде день для керівників, що починають, які зможуть укріпити свій авторитет. Не виникне проблем і в сім'ї – тут панують взаєморозуміння і щира, безкорислива турбота один про одного. Юних представників знаку може чекати романтичне захоплення.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям принесуть успіх поїздки і участь в різноманітних професійних конференціях, семінарах і презентаціях. Це відповідний день для публічних виступів, відвідин суспільних заходів. Ви зможете не тільки привернути до себе увагу, але і завоювати розташування людей, співпраця з якими відкриває нові горизонти. На жаль, в сім'ї вас не завжди розумітимуть з півслова. У багатьох представників знаку виникнуть проблеми із старшими родичами, які деколи бувають несправедливі в своїх думках.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день обіцяє нові знайомства, захоплення, цікаві зустрічі. Прагніть не уникати багатолюдних заходів, не бійтеся привертати увагу до себе і своїх досягнень – ваші достоїнства не повинні залишитися непоміченими. Важливо також проявляти пошану до старших родичів: це допоможе уникнути багатьох розбіжностей. У професійній сфері ситуація теж складається досить сприятлива. Можуть з'явиться нові цілі, прагнучи до яких, ви отримаєте корисні знання і обзаведетеся потрібними знайомствами.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Спокійний, досить передбачений і сприятливий день. Навряд чи відбудеться щось, що в корені змінить ваш світогляд і пріоритети. Можна спокійно йти по вибраному шляху, не побоюючись, що на нім вас підстерігають пастки і капкани. Фінансове положення значно не покращає, але і страждати від недоліку засобів ви не будете. Високий життєвий тонус, ви встигнете все, що запланували; не доведеться відмовлятися від якихось вечірніх заходів із-за втоми і поганого самопочуття. Покращають сімейні відносини.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День буде вдалим для більшості Риб. Представники цього знаку зможуть добитися успіху саме в тій сфері життя, яке представляється їм особливо важливим. Для досягнення якнайкращих результатів сосредоточьтесь на чомусь одному, не дозволяйте увазі розсіватися. Не варто побоюватися додаткових обов'язків або наднормової роботи: сьогодні ви з ними справитеся без зусиль, а винагорода за праці буде дуже щедрою. У любові вам теж везе. Важливу роль в поліпшенні особистих відносин грає інтуїція. Якщо ви довірятимете їй, то напевно зрозумієте, як слід поступити, щоб вирішити старі, такі, що встигли неабияк набриднути, проблеми.