Гороскоп по знаках Зодіаку на 24 грудня. Репетируємо святковий настрій

Четвер, 24 грудня 2009, 08:57
Місяць в Овнові. День в цілому непоганий, такий, що хоч і не балує новими можливостями і перспективами. Зате сьогодні в «передсвятковому» настрої перебуватимуть навіть ті, хто зазвичай залишається байдужим до новорічної суєти.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни повні трудового ентузіазму і професійного завзяття. Не виникне таких робочих проблем, з якими не змогли б граючи справитися представники цього знаку. Проте особливо добре їм вдається керувати іншими і роздавати доручення – на жаль, це не завжди доводиться на смак іншим членам колективу. Призвіть на допомогу відчуття гумору і постарайтеся розрядити напруженість жартом. У особистих справах Овни не схильні проявляти ініціативу, і це, як не дивно, виявляється дуже до речі.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Постарайтеся настроїтися на конструктивний лад і спокійно приймайте до уваги конструктивні зауваження. Небажано брати гроші в борг, набувати в кредит побутової техніки, автомобілів. Добре складуться поїздки, дадуть очікувані результати переговори з іногородніми і іноземними колегами. День підходить для пошуку нового житла, підготовки до переїзду і вирішення інших побутових проблем. З близькими обговорюйте питання практичного характеру, уникаючи відвернутих тим, які можуть стати родючим грунтом для суперечок і розбіжностей.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
У Близнюків не ладнаються відносини з родичами: проблеми виникають із-за довершених дурниць, а прийти до єдиної думки з дійсно важливих питань здається абсолютно неможливим. Наберіться терпіння – ніж більше старань ви сьогодні прикладаєте для того, щоб відновити мир, тим гірше буде результат. А ось для роботи день підходить відмінно, вашим успіхам порадіють союзники і позаздрять конкуренти. Саме ви знайдете спосіб вирішити проблему, яка давно турбує всіх, і отримаєте заслужену нагороду.

Рак (22 червня – 23 липня)
Не варто розраховувати на легкі перемоги: щоб добитися успіхів цього дня, доведеться прикласти немало зусиль. На жаль, фінансова ситуація залишає бажати кращого, доводиться обмежувати себе у витратах. Члени сім'ї скептично відносяться до ваших сміливих планів, але змінять свою думку, коли переконаються, що ваші наміри серйозні. Закоханим варто задуматися про романтичну подорож: зміна обстановки допоможе залишити у минулому проблеми і спори. Життєвий потенціал високий, скаржитися на недолік енергії не доведеться.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам варто поберегти себе – можливі проблеми із здоров'ям, депресія. Беріться тільки за ті справи, які для вас дійсно важливі. Можна розраховувати на підтримку колег і друзів, а також безкорисливу допомогу родичів. Грошові надходження будуть своєчасними. На розвитку романтичних відносин позитивно позначиться ваша готовність піти на компроміс, прийняти до уваги інтереси і бажання улюбленої людини. Узявши на себе відповідальність за ухвалення непростих рішень, ви зможете укріпити свій авторитет.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Непоганий день.  Професійні успіхи будуть значними у тих, хто трудиться старанно і з повною самовіддачею; любителям покладатися на успіх і везення доведеться задовольнятися скромними результатами. Помітний прогрес в романтичних відносинах: поряд з улюбленою людиною ви не відчуваєте душевного дискомфорту. Проте час обговорювати дійсно серйозні питання ще не прийшов; просто радійте суспільству один одного і, по можливості, приємно проводьте час.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Будьте уважні в спілкуванні з керівництвом і впливовими людьми: допущена помилка або випадкова обмовка можуть мати неприємні наслідки. У іншому ж день буде цілком успішним з професійної точки зору, багато планів вдасться реалізувати. Фінансове положення декілька покращає. Відносини в сім'ї гармонійні, спілкування з родичами буде не тільки приємним, але і корисним. Варто скоротити фізичні навантаження. Закохані Терези можуть не побоюватися неприємних сюрпризів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони схильні сваритися з близькими із-за дурниць, відстоювати свою точку зору навіть  тоді, коли в цьому немає ніякої необхідності, і постійно чекати каверзи. У такій ситуації, звичайно, навряд чи можна розраховувати на те, що романтичне побачення або зустріч з друзями подарує приємні емоції. З рішенням професійних задач ви справитеся без зусиль. Можливе отримання нових пропозицій про співпрацю. Не поспішаєте з відповіддю: потрібно спокійно зважити все «за і проти», порадитися із знаючими людьми.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці непослідовні в своїх діях, що приводить до серйозних проблем. Сьогодні ви беретеся за декілька подів відразу, і жодне з них не доводите до кінця, даєте обіцянки, які просто неможливо виконати. Постарайтеся настроїтися на серйозніший лад. У особистих відносинах, на жаль, теж не все гладко. Тільки старші родичі розуміють вас з півслова і підтримують у всьому. Утримаєтеся від критики в адресу улюбленої людини: сьогодні ви можете наговорити зайвого.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогів чекають приємні сюрпризи особистого характеру; порадують зміни у відносинах з близькою людиною, вдасться навести порядок в сімейних справах. Покращає фінансова ситуація. Відповідний день для навчання і творчості. Серйозні фізичні навантаження небажані. У професійній сфері події також складаються досить вдало. Можна знайти нових партнерів або укріпити відносини із старими. Вас чекають цікаві і увлекательниє справи, успіх в яких сприятиме кар'єрному зростанню.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Варто утримуватися від участі в будь-яких ризикованих затіях. Тримайтеся в тіні і будьте уважні: є шанс отримати дуже важливу інформацію. Невдалий день для переговорів, співбесід, усних іспитів. Обговорення фінансових питань не принесе очікуваного результату. Відносини з улюбленою людиною нагадують гойдалки – ви то розумієте один одного з півслова, то починаєте сваритися по дурницях. Старші родичі терплячі з вами, тому з ними неважко порозумітися.

Риби (20 лютого – 20 березня)
На жаль, життєвий потенціал Риб понижений, і немало часу представники цього знаку проведуть в мріях про відпочинок замість того, щоб займатися справами. Керівництво, на щастя, віднесеться до вас з розумінням, та і партнери не стануть тиснути на вас. Можливі грошові надходження. Улюблена людина, на жаль, не схильна допомагати вам в подоланні внутрішніх суперечностей; вірогідність сварок дуже велика. Багатьом Рибам доведеться відмовитися від власних планів, щоб зануритися в сімейні справи.