Гороскоп по знаках Зодіаку на 28 грудня. Зробіть крок назустріч долі

Понеділок, 28 грудня 2009, 08:51
Місяць в Тельцеві. Не кращий день з професійної точки зору: до одних справ не лежить душа, інші просто не ладнаються. У особистому житті, навпаки, переважають позитивні тенденції. Зірки прихильні до тих, хто готовий проявити ініціативу, зробити сміливий крок назустріч долі.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Досить вдалий день. Сьогодні Овни можуть розраховувати на підтримку колег і керівництво, оскільки готові узяти на себе левову частку складної роботи, виконати її якісно і закінчити в строк. Всупереч звичаю, представники цього знаку вважають за краще триматися в тіні, але їх достоїнства і досягнення все ж таки не залишаються непоміченими. Хороший день для покупок. Вечір відмінно підходить для романтичного побачення або виходу в світ.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День нерівний і неспокійний. Дуже важливо обмежити спілкування з негативно настроєними персонами, триматися подалі від тих, хто вас критикує, провокує і кривдить. Пам'ятаєте, що від вашого настрою залежить і самопочуття. Зірки не радять відправлятися в далекі поїздки; відпочивати і проводити вільний час краще удома. Друзі і молодші родичі потребують ваших рад – будьте готові поділитися з ними життєвим досвідом.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Вплив позитивних тенденцій відчувається у всіх сферах життя. Це якраз той день, коли вам не потрібно нічого спеціально робити для того, щоб ті, що оточують відмітили ваші достоїнства, або якимсь чином привертати до себе увагу. Добре складуться романтичні побачення, улюблена людина віднесеться до вас з розумінням і участю. Можна признаватися в своїх відчуттях, робити спроби зближення з симпатичною персоною.

Рак (22 червня – 23 липня)
Не все даватиметься легко, але і непереборні труднощі виникнуть навряд чи. Вірогідні грошові надходження, можливе повернення старого боргу. Добре пройдуть зустрічі з друзями. Це відповідний день для невеликої вечірки, прийому гостей або спілкування з колегами в неформальній обстановці. Нагадає про себе людина, яка колись була вам дуже симпатичний; немає препятствій для відновлення відносин.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Звичайний метод вирішення робочих проблем виявляється неефективним, потрібно шукати нові шляхи. На жаль, зниження життєвого потенціалу і нестабільність емоційного фону зовсім не сприяють трудовим подвигам. Постарайтеся уникнути сварок з колегами і партнерами. У сім'ї теж складається непроста ситуація. Зате можна відправитися в романтичну подорож з улюбленою людиною.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Постарайтеся не перебільшувати складності проблем, що стоять перед вами, і спокійно відноситися до того, що досконалість у всьому недосяжно. Можливі грошові надходження з несподіваних джерел, отримання спонсорської допомоги. Особисте життя знаходиться у сфері впливу позитивних тенденцій, добре складаються відносини з близькими, не виникає приводів для сварок з улюбленою людиною.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Один з складних днів, що вимагають зібраності, самоконтролю, акуратності. Ваші дії повинні бути добре продумані. Можливі професійні труднощі, справитися з ними допоможуть надійні, перевірені союзники. Небажано втручатися в життя інших людей, давати поради – велика вірогідність, що ваші слова тлумачитимуть неправильно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Емоційний фон нестабільний, тому деколи Скорпіони перебуватимуть в похмурому настрої без всякої на те причини. Поїздки – як невеликі, так і справжні подорожі, - допоможуть на якийсь час відвернутися від проблем, підбадьоритися. Крім того, далеко від будинку у вас напевно з'являться заслуговуючі уваги ідеї. Життєвий потенціал високий, але не виключені харчові отруєння.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Праці Стрільців не пропадуть дарма – за свої старання ви отримаєте щедру нагороду і загальне визнання. Відмінний момент для проведення будь-яких ділових переговорів, обговорення питань, пов'язаних з довгостроковою співпрацею або зміною роботи. Можливе поліпшення фінансового положення, з'явиться шанс вигідно вкласти гроші. Життєвий тонус високий, і у вас буде достатньо сил не тільки для роботи, але і розваг.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Змиритеся – не все заплановане вдасться зробити в строк. Деяким Козерогам доведеться відмовитися від запланованих поїздок і розваг, щоб присвятити час, що звільнився, роботі. Підтримку ви можете отримати в сім'ї, тому постарайтеся не обділяти близьких своєю увагою. Дуже корисне спілкування з дітьми: вони допоможуть побачити ситуацію, що склалася, в новому світлі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
У професійній сфері ситуація складається сприятлива, можна досягти успіху завдяки ентузіазму, старанності і посидючості. Уникайте інтриг, тримайтеся подалі від пліткарів, бережіть репутацію. Але відносини в сім'ї вельми напружені, ваші ідеї родичі зустрічають в багнети. Підуть на користь заняття спортом, активний відпочинок.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби, що запланували на цей день якісь ділові переговори або важливі зустрічі, повинні бути обережні і уважні. Будь-який, навіть найдрібніший промах, може спричинити за собою масу неприємностей. Не виключений розрив з давніми партнерами, службовців чекають необгрунтовані претензії керівництва. Зате день відмінно підходить для активного відпочинку. Зустріч з улюбленою людиною порадує.