Гороскоп по знаках Зодіаку на 30 грудня. Проведіть чищення рядів

Середа, 30 грудня 2009, 08:49
Місяць в Близнюках. З багатьма справами можна справитися граючи, якщо вчасно переглянути свої пріоритети. Зоряні впливи допомагають сконцентрувати увагу на рішенні важливих проблем, залишивши дрібниці осторонь, а також відокремити друзів від ворогів.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Уміння зупинитися на досягнутому і не шукати добра від добра убереже представників цього знаку від хвилювань і даремної праці. Неоднозначні відносини з родичами, але для того, щоб уникнути сварок, достатньо буде краплі поступливості і поблажливості. У ваших руках йде на лад будь-яка робота,
з'являється шанс реалізувати честолюбні плани.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Основні проблеми зосереджені у сфері особистих відносин. Раз у раз виникають сварки з родичами, засмучує улюблена людина, та і взагалі не можна сказати, що близькі відносяться до вас з розумінням. Зате професійні успіхи будуть вельми значними, оскільки саме робота допомагає вам забути про свої тривоги, залишити похмурі думки. Дуже високий творчий потенціал.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Робота і все, що з нею пов'язане – сьогодні сфера підвищеної небезпеки. Добре, якщо можна відкласти поділа і присвятити день відпочинку: так ви і проблем уникнете, і сили відновите. Масу задоволення отримають ті, хто планує цього дня відвідати розважальні заклади або просто приємно провести час у відмінній компанії. Зірки обіцяють цікаві знайомства.

Рак (22 червня – 23 липня)
Все складається відмінно: утілюються в життя сміливі ідеї, ніщо не заважає здійсненню планів. День однаково хороший і для роботи, і для розваг. Вірогідні крупні грошові надходження. У особистих відносинах панують гармонія і спокій. Ви не тільки легко знаходите спільну мову з близькими людьми, але і справляєтеся з багатьма проблемами, які вже стали здаватися нерозв'язними.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сьогодні вас дуже легко заплутати, ввести в оману, і цим можуть скористатися недоброзичливці. Зате в справах, що не вимагають участі інших осіб, ви досягнете успіху. Це відмінний день для вирішення творчих завдань, а також складання довгострокових планів. Відноситеся дбайливо до свого здоров'я, не зловживайте спиртним і важкою їжею, одягайтеся по погоді.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День складається добре, все ладнається, на шляху не виникає труднощів. Ви здатні добитися успіху в будь-яких справах, але краще всього зосередитися на тих, які вимагають творчого підходу, а не простого проходження інструкціям. Чудовий день для закоханих: проблеми залишаються у минулому, відносини налагоджуються, можна довіряти один одному і не побоюватися каверзи.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Чималу частину дня належить присвятити вирішенню раптово виниклих сімейних проблем. Ви неодмінно доб'єтеся успіху, якщо не втратите упевненості в собі. Хороший день для роботи: з професійними справами ви справляєтеся швидко, з колегами і керівництвом ладнаєте легко, переговори проводите майстрово. Спілкуванню з вами будуть ради люди, яким не вистачає власна життєва енергія.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Будьте готові до критики керівництва, претензій партнерів, спор з колегами. Доповнюють нерадісну картину фінансові труднощі: можливі затримки очікуваних виплат, непередбачені витрати. Будьте розбірливі в знайомствах, особливо коли маєте справу з представниками інших національностей. Закоханим Скорпіонам зірки радять більше довіряти своїй «половинці».

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Велика вірогідність, що сьогодні вашою довірливістю і добротою спробують скористатися недоброзичливці. Небажано давати гроші в борг, а також зв'язувати себе важкоздійснюваними зобов'язаннями. Відносини з родичами складаються непросто, прагніть не нав'язувати свою точку зору. Хороший день для відпочинку в компанії друзів, можливі цікаві знайомства.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Порозумітися з родичами вдасться лише небагатьом представникам знаку. Причини конфліктів незначні, але помиритися буде не так-то просто. Зберігайте спокій – якщо ви не дасте волі емоціям, будь-яку бесіду вдасться повернути в розумне русло. У роботі ситуація складається сприятливіша – ви багато що встигаєте, успішно вирішуєте різноманітні задачі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День досить непоганий, такий, що хоч і вимагає обережності. Особливо уважні повинні бути Водолії, плануючі відправитися в далекі поїздки. Відносини з родичами складаються не дуже гладко, але ви зможете уникнути конфліктів, якщо не станете згадувати про старі проблеми і образи. Не виключено початок службового романа.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Уникайте перевантажень. Цей день категорично не підходить для важкої фізичної роботи. Крім того, небажано відправлятися в далекі поїздки, пробувати екзотичні блюда і алкогольні напої. У іншому ж день хороший. Робочі проблеми вирішуються легко, відносини з колегами і керівництвом радує, члени сім'ї не примушують турбуватися, а улюблена людина охоче йде назустріч.