Гороскоп по знаках Зодіаку на 31 грудня. Новий рік до нас мчиться...

Четвер, 31 грудня 2009, 08:53
Місяць в Раку. Останній день року принесе посилення впливу позитивних тенденцій і пройде добре. Життєвий потенціал високий, на недолік енергії скаржитися не припаде, та і настрій буде хорошим до самого вечора.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни, всупереч звичаю, схильні вередувати і не поспішають ділитися з тими, що оточують своїм гарним настроєм. Представникам цього знаку хоче щось абсолютно неймовірне – тільки найближчі люди зможуть зрозуміти, чого саме. Зірки радять пам'ятати про користь правильного способу життя, не зловживати алкоголем і важкою їжею.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільці і зустрінуть, і проведуть цей день в прекрасному настрої. Наступив відповідний момент для того, щоб поспілкуватися з впливовими персонами в неформальній обстановці. День не розчарує закоханих. Чудовий час для відпочинку і розваг. Ви будете ініціатором веселих забав, ті, що оточують охоче підтримають багато ваших ідей.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам варто бути економніше: представники цього знаку сьогодні легко розлучаються з грошима, не замислюючись про те, що наступного року вони могли б прігодіться в нагоді. Ще одне «слабке місце» дня – відносини з родичами. Ви схильні до спор, конфліктів, проведення «розбору польотів»; поводьтеся миролюбніше, і день пройде куди приємніше.

Рак (22 червня – 23 липня)
Непоганий день, хоч і не зовсім безхмарний. Зірки радять Ракам утриматися від кардинальної зміни іміджу, не гнатися за модними новинками і зберігати вірність традиціям.  Можливі фінансові втрати, невдалі покупки, помилки в розрахунках. Родичі не завжди відноситимуться до вас з розумінням, але до сварки справа все ж таки не дійде.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сприятливий день, який буде цікавим і насиченим, подарує нові враження і залишить приємні спогади. Цей день підходить для зустрічі із старими друзями і далекими родичами. Сьогодні ви не станете сваритися з тими, що оточують, навіть якщо не все піде так, як ви чекали, і знайдете спосіб порадувати тих, хто вам дорогий.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Якщо не настроїтися на оптимістичний лад, не узяти під контроль випадкові негативні емоції і не забути про давні образи, вплив позитивних тенденцій навряд чи буде значним. Прагніть не гарячитися із-за дурниць, у міру сил піднімайте настрій собі і що оточує – і ви напевно відчуєте, що успіх повертається до вас обличчям.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Представники цього знаку не тільки приємно проводять час, але і чудово справляються з численними і різноманітними справами. Сприятлива фінансова картина. Життєвий тонус високий, та і творчий потенціал не залишає бажати кращого. Вас відвідують чудові ідеї, які напевно знайдуть підтримку у тих, що оточують.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Можливий сприятливий збіг обставин, який дозволить вам виправити якісь давні помилки, налагодити відносини з людьми, яких ви випадково образили. Не виключені приємні сюрпризи. Цей день відмінно підходить для сімейних торжеств і свят в дружньому крузі. На будь-яких заходах ви будете в центрі уваги.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Можна не сумніватися в тому, що сили у вас вистачить і на плідну роботу, і на безмежну веселість – життєвий потенціал дуже високий. Вірогідні приємні несподіванки, незаплановані зустрічі. Ви комфортно відчуватимете себе в будь-якій компанії, проте зірки все ж таки радять віддати перевагу вечірці в колі близьких друзів.

Козерог (22 грудня – 20 січня)
Козерогів чекає вдалий день. Зірки, правда, радять підготуватися до сюрпризів – вірогідні події, які примусять вас переглянути свої пріоритети і інакше поглянути на те, що відбувається навколо. Сприятлива фінансова картина, вдалими будуть невеликі покупки. Життєвий потенціал високий, настрій теж буде хорошим.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Дуже вдалий день. Водолії діяльні, повні енергії і винахідливі – немає такої мети, якою представники цього знаку не змогли б сьогодні досягти. Можливо несподіванки, які зажадають від вас негайної реакції. Прислухайтеся до своєї інтуїції. Романтично настроєним Водоліям зірки подарують незабутню зустріч.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риб чекає вдалий день. Порадує стан фінансових справ, на смак доведуться подарунки. Можна зближуватися з симпатичними вам людьми, поговорити в неформальній обстановці з персонами, які викликають у вас пошану і інтерес. На різних урочистих заходах легко зав'язуються корисні знайомства.