Гороскоп по знаках Зодіаку на 4 січня. Знаходимо нових друзів

Понеділок, 4 січня 2010, 08:49
Місяць в Діві. Успіх в справах приходить легко, з'являється можливість порівняно швидко справитися з поряд давніх проблем. Не упустите шанс знайти нових друзів і впливових покровителів, а також зав'язати багатообіцяючі знайомства романтичного характеру.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Хоча позитивні тенденції вельми сильні, цей день принесе, на жаль, не тільки приємні емоції. Вірогідні складнощі у відносинах з улюбленою людиною – розбіжності будуть тим більше гострими, ніж більше терпіння і поблажливість ви проявите. Постарайтеся відразу позначити свою позицію і йдіть на поступки лише в тому випадку, якщо в них дійсно виникне необхідність.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День дозволить реалізувати декілька сміливих задумок і знайти відповіді на важливі питання. Проте до вечора з'явиться відчуття незадоволеності собою, прийде жаль про упущені можливості і деяких їх довершених вчинків. Філософські роздуми можуть бути похмурими, але вони примусять проаналізувати пройдений шлях. Не варто зайве терзати себе – ви отримаєте все, до чого прагнете.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День грандіозних змін в багатьох сферах життя. Ви не тільки повні життєвих сил, але і наділені дивовижною здатністю притягати до себе різноманітні події – на щастя, в основному приємні. Можливе значне поліпшення фінансового положення, отримання цінних подарунків. Будь-які заходи, організатором яких будете ви, пройдуть успішно.

Рак (22 червня – 23 липня)
Позитивні тенденції вельми сильні, і цим варто скористатися. Прикладете максимум зусиль для досягнення поставленої мети – сьогодні у вас є шанс добитися грандіозних успіхів. Прекрасний день для спілкування з членами сім'ї, а також сумісних поїздок, активного відпочинку в крузі близьких. Життєвий потенціал знаходиться на високому рівні, але не виключені перепади настрою.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Для закоханих Левів цей день буде дуже складним. Постарайтеся розібратися у власних бажаннях, не дозволяйте нікому, навіть найближчим людям, маніпулювати вами, віддавати розпорядження і накази. Цей день можна присвятити виконання власних бажань: побалуйте себе приємним проведенням часу, спілкуванням з цікавими персонами, придбанням приємних дрібниць.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Представники цього знаку схильні більшою мірою до відпочинку і дозвільного проведення часу, чим до якої б то не було активної діяльності. Саме це може стати причиною серйозних розбіжностей з друзями і улюбленою людиною. Поїздки будуть вдалими, якщо ви відправитеся в шлях в компанії старших родичів або досвідченіших друзів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День цілком сприятливий: він дозволить добитися успіху в будь-яких починах. Будьте готові до нових зустрічей і знайомств – ваш круг спілкування значно розшириться. Пристрасть може закрутити вам голову – постарайтеся не забувати про розсудливість і здоровий глузд. Пара годин, проведених наодинці з собою, дозволить вам відновити душевну рівновагу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вдалий день для втілення в життя давніх планів і реалізації творчих задумів. Зростає бажання випробувати щось нове, внести зміни до життя. Проте в даний момент важливіше утриматися на досягнутих позиціях, зберегти те, що для вас дійсно важливе. Пам'ятайте, що дійсно добрих результатів доб'ються лише ті, хто не випробовує запаморочення від успіхів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Можливі напади дратівливості і агресії, деколи складно буде контролювати свої слова і вчинки. Найважче доведеться вашим близьким – їх спроби набудувати вас на позитивніший лад, на жаль, не увінчаються успіхом. Зате цілком плідними і приємними будуть контакти з новими знайомими, на яких ви справите якнайкраще враження.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Прилив життєвих сил і зростання творчого потенціалу. Можливо, уява, кипуча енергія і прагнення до нового примусять вас задуматися про глобальні зміни в житті. Не поспішаєте з висновками, але і не відкидайте несподівані пропозиції – чим орігинальнєє вони будуть, тим з більшою вірогідністю ви досягніть успіху.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Залиште сумніви і йдіть до мети. Препятствія, що виникають на шляху, цілком переборні, до того ж є шанс знайти однодумців. Сьогодні ви на подив терплячі, що помітно полегшить контакти з родичами, що не розділяють вашої точки зору на багато питань. Дуже вдалий день для поповнення гардероба, придбання косметики, відвідин салону краси.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Життєвий тонус представників цього знаку дуже високий, тому їм не страшні ні фізичні, ні інтелектуальні навантаження. Творчі здібності знайдуть собі гідне застосування, якщо ви займетеся організацією розваг для своїх юних родичів і друзів. Втім, багато Риб зможуть виявити у себе абсолютно несподівані таланти. Сприятливий день для покупок.