Гороскоп по знаках Зодіаку на 5 січня. Що посієш, то збереш

Вівторок, 5 січня 2010, 08:15
Місяць у Діві. Практично у всіх сферах життя сильні позитивні тенденції, що дозволяє реалізовувати свої задуми і швидко просуватися вперед у вибраному напрямі. Проте слід пам'ятати, що ніщо не дається дарма: результати будуть прямо пропорційні докладеним зусиллям, і розраховувати на те, що хтось візьме на себе всі ваші турботи, не доводиться.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День обіцяє значні успіхи в багатьох сферах життя. Вірогідні вигідні операції, можна розраховувати на грошові надходження, повернення боргів, подарунки. Складається сприятлива ситуація для змін в особистому житті, можна розраховувати на виконання бажань. Вдалий збіг обставин дозволить зав'язати цікаві знайомства. Не упустите шанс відмінно провести час, відправившись в несподівану подорож.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Непоганий день, але ви схильні до смутку, меланхолії і сумних роздумів, що може перешкодити реалізації деяких планів. Настроїтися на оптимістичніший лад допоможе спілкування з друзями, цей день дуже хороший для відвідин вечірок і інших розважальних підприємств. Велика вірогідність нових знайомств, зустрічі з однодумцями будуть приємними, піднімуть настрій відвідини театру або концертного залу.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
В цілому день непоганий, хоча в деяких сферах життя проблеми все ж таки не виключені. Близнюкам, чиє фінансове положення не дуже надійно, зірки радять відмовитися від відвідин розважальних закладів – вірогідність залишитися без гроша дуже велика. Можлива поява давніх кредиторів, розрахуватися з якими доведеться негайно. Дуже непрості відносини з родичами. Ваше завдання – відкласти обговорення гострих проблем і хворобливих питань.

Рак (22 червня – 23 липня)
Не дивуйтеся з ситуацій, які зажадають швидкого ухвалення рішень і негайного втілення їх в життя. Непоганий день для того, щоб виступити з ініціативою, запропонувати щось незвичайне. При цьому слід мати на увазі, що велика частина роботи по реалізації будь-якої нової ідеї ляже на ваші плечі. У особистих відносинах абсолютно недопустимі поспішні рішення і необдумані вчинки. Ви легко відмовляєтеся компромісів, не підозрюючи, що тим самим раните близьких.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Постарайтеся настроїтися на активний і діяльний лад – це необхідно для того, щоб зробити день насиченим приємними подіями. Можливі зустрічі з людьми, по відношенню до яких ви колись переживали ніжні почуття, але приємні спогади не введуть вас в оману. Спілкуючись з друзями, не забувайте про власні справи – вони вимагають уваги. Вірогідний успіх в рішенні творчих і учбових задач. Сильно виражені аналітичні здібності і інтуїція.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Творчий потенціал дуже високий. Ви можете досягти успіху в справах, укласти вдалу операцію або просто надихнути що оточують саме на ті вчинки, які вам потрібні, – а це далеко не кожному під силу! Багатьом вдасться зав'язати нові знайомства, які незабаром виявляться корисними. Ради родичів доведуться дуже до речі, як і рекомендації улюбленої людини, яка сьогодні порадує вас увагою і розумінням. Пам'ятаєте, що нещирість у відносинах неприйнятна.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день порадує багато представників знаку, адже у них з'явиться можливість легко і невимушено вирішити проблеми, що накопичилися. Сильний вплив сприятливих тенденцій в особистому житті, Веси можуть не побоюватися конфліктів з улюбленою людиною. Вірогідність нових знайомств і романтичних захоплень теж дуже велика, проте голови ви не втратите, що вельми похвально. День підходить для занять спортом. Не варто відмовлятися і від поїздок, які обіцяють бути вельми приємними.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Сьогодні Скорпіони на подив непосидючі і неспокійні: творча уява і кипуча енергія примушують їх братися за нові справи, займатися складанням довгострокових планів або обдумувати власне майбутнє. До ухвалених цього дня рішень потрібно відноситися критично – ви схильні переоцінювати свої сили і сліпо вірити в успіх. Ви ризикуєте одуритися, якщо покладатиметеся на свої сили і відмовитеся від допомоги однодумців. Перш, ніж братися за якісь важливі справи, порадьтеся з родичами або друзями.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Цей день нейтральний, але вам під силу зробити його по-справжньому хорошим і приємним, порадувати себе і близьких людей. Особливо корисні заняття, що розширюють кругозір і сприяючі появі нових знань. Ви отримаєте масу задоволення від відвідин музеїв, участі в освітніх заходах. Хороший день і з погляду романтичних відносин. Ви готові до змін в особистому житті, і можете не сумніватися, що рухаєтеся в потрібному напрямі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Можете розраховувати на підтримку родичів, яка опиниться дуже до речі. Взагалі, цей день хороший для будь-яких сімейних заходів – від свят і торжеств, до ремонту, переїзду або іншої корисної діяльності. Не варто боятися важких справ. Чим завдання, що складніше стоять перед вами, тим вище вірогідність, що під час їх рішення вас відвідають справді геніальні ідеї. Можливі невеликі подарунки і грошові надходження. Тримаєте близьких людей в курсі своїх планів – це всім піде на користь.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Потрібно бути особливо уважними до свого здоров'я: небезпечні переохолодження, надмірні навантаження, потурання шкідливим звичкам. Спілкування навіть з найближчими людьми може виявитися утомливим. Романтичні побачення краще відкласти: велика вірогідність, що вони закінчаться розчаруванням або сваркою. Якщо ви плануєте займатися справами,
починайте з найскладніших – до вечора життєвий потенціал знизиться.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Для спілкування цей день не підходить. Сьогодні вам буде нелегко порозумітися і з новими знайомими, і з близькими людьми. Відновити душевну рівновагу допоможе корисна діяльність. Займіться прибиранням, перестановкою меблів, ремонтом, рукоділлям – словом, будь-якою справою, що дозволяє отримати реальний результат. Високий життєвий тонус, проблем із здоров'ям не виникне, і перевтома вам не загрожує. День підходить для поїздок, занять спортом, походу по магазинах.