Гороскоп по знаках Зодіаку на 6 січня. Овнів чекають цікаві знайомства, а Тельців – любовні визнання

Середа, 6 січня 2010, 08:51
Місяць у Терезах. День пов'язаний із зростанням життєвого тонусу, поліпшенням самопочуття і повноцінним відпочинком. Корисні зустрічі із старими знайомими, з людьми, з якими ви спілкувалися в різні періоди свого життя.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Хороший день для вирішення важливих питань. Сьогодні ви інтуїтивно вибираєте саме тих людей, співпраця з якими може принести найбільші блага. Фінансова ситуація несприятлива, велика вірогідність марних витрат. Деякі проблеми можуть виникнути у тих, хто зайве захоплюється світськими заходами і розвагами. Представники знаку, зайняті пошуком своєї половинки, можуть зав'язати цікаві знайомства.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Вам неодмінно трапиться нагода укріпити свій авторитет в очах родичів і друзів, знайти нових однодумців, а також насолодитися плодами власної праці. Прекрасний результат дасть будь-яка діяльність, направлена на забезпечення комфорту для себе і близьких. День насичений позитивними емоціями, романтичними переживаннями. Вірогідні любовні визнання, не виключено зародження інтересу до нового знайомого.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День гармонійний і спокійний, переважають позитивні тенденції, ви ж використовуєте ситуацію, що склалася, для досягнення своєї мети. З'являється можливість утілити в життя творчі ідеї, реалізувати давні задуми. Можна займатися ремонтом і облаштуванням житла, купувати меблі, наводити лад. У всіх сферах життя помітна тенденція до позбавлення від зайвого, наносного. Навряд чи комусь вдасться нав'язати вам свою волю, ввести вас в оману.

Рак (22 червня – 23 липня)
Цілком вдалий день, багатий на приємні події. Найбільш сильний вплив позитивних тенденцій в особистій сфері, що неодмінно позначиться на романтичних і сімейних відносинах. Ви відмінно ладнаєте з людьми; це значно полегшує не тільки особисті, але і ділові контакти, дозволяє добиватися свого, не докладаючи для цього особливих зусиль. Можливі фінансові надходження і вдалі покупки. Зміна обстановки корисна, але за екзотикою гнатися не варто.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Ви всі встигнете, якщо строго слідуватимете складеному графіку. Можливі зустрічі з друзями або просто приємними вам людьми, отримання хороших новин здалеку; з'явиться можливість зробити цікаві поїздки, не дуже далекі, але незвичайно пізнавальні. Значні зміни в особистому житті маловірогідні, і виступати їх ініціатором не потрібно. Зате можна обдумати ситуацію, що склалася, спокійно оцінити її позитивні і негативні сторони.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Зірки радять зосередитися на серйозних справах. День сприятливий у фінансовому відношенні і обіцяє отримання значних матеріальних благ при належній старанності. Не відмовляйтеся від нових знайомств – вони обіцяють бути яскравими і такими, що запам'ятовуються. Вдало пройдуть зустрічі, переговори або поїздки, заплановані раніше. Поліпшити відносини з начальством і іншими впливовими людьми допоможуть легкість і невимушеність в спілкуванні.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Помітно полегшити цей непростий день Весам допоможуть такі якості, як вірність традиціям, пошана до авторитетів і уміння прислухатися до рад. Обдумані вчинки і зважені рішення допоможуть вам заручитися підтримкою впливових людей. Юних Терезів події цього дня набудують на романтичний лад, проте збудуться лише ті мрії, для здійснення яких ви самі прикладете зусилля.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Можливі труднощі в сім'ї, не дуже приємні події зажадають змінити свої плани. Близькі розраховують на вашу холоднокровність і здоровий глузд – сьогодні саме вам належить давати берегти що оточують від необдуманих вчинків. Слід бути обережніше з оригінальними ідеями і творчими рішеннями: ви схили недооцінювати ризики і небезпеки, які з ними пов'язані. Підтримка друзів і улюбленої людини допоможе реалізувати давні плани.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Події розвиватимуться найбільш сприятливим для вас чином, але для досягнення поставленої мети варто запастися терпінням. Хороший день для проведення переговорів і будь-яких зустрічей в неформальній обстановці, відвідини презентацій, семінарів, курсів підвищення кваліфікації. Це відповідний день для побачення, визнання в своїх відчуттях. Нові знайомства обіцяють багато приємних емоцій і швидкі зміни на кращий.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Доведеться приділити якийсь час домашньому клопоту і якимсь малоцікавим справам. Прийшов час розставити пріоритети і намітити нові цілі, а також знайти однодумців для реалізації тих планів, які зараз дійсно представляють для вас інтерес. Вірогідне поліпшення фінансового положення. Можливі незаплановані візити старих знайомих, імпровізовані вечірки, несподівані запрошення, які варто прийняти.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Можливі деякі складнощі в спілкуванні, особливо – з людьми старшого віку. Зараз не самий відповідний момент для того, щоб відстоювати свою правоту, досить важко буде боротися із стереотипами і забобонами. Значно зростає творчий потенціал, але ви не завжди в силах знайти правильне застосування своєї енергії. Дуже важливо не проявляти зайвої вимогливості по відношенню до коханої людини.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сьогодні ви зможете справитися з рішенням творчих задач, а також добитися непоганих результатів в навчанні. Проте пам'ятаєте: посидючість і терпіння абсолютно необхідні. У особистому житті складається ситуація, що вимагає рішучих дій, при цьому немає причин для побоювань і тривоги. Ви отримаєте те, до чого прагнете, і йти ради цього на дуже великі жертви не доведеться; проте незабаром з'явиться нова мета і ваша душевна рівновага буде порушено.