Гороскоп по знаках Зодіаку на 7 січня. Відмінний час для свята

Четвер, 7 січня 2010, 08:55
Місяць у Терезах. Цей день не підходить для вирішення складних питань. Небажано займатися фінансовими справами, зустрічатися з важливими людьми, обговорювати серйозні питання – нехай навіть в неформальній обстановці. Багато хто схильний переоцінювати свої можливості, давати обіцянки, стримати які буде нелегко.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Є і привід, і сили, і можливість насолодитися життям; день дуже і дуже хороший, зірки протегують вам у всьому і обіцяють успіх в будь-яких починах. Можна зустрічатися з давніми друзями і заводити нові знайомства, відвідувати розважальні заклади, призначати романтичні побачення – зірки на вашому боці. Вам напевно вдасться те, що опинилося не під силу іншим, тому не варто боятися складних справ і відповідальних доручень.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Понижений життєвий потенціал, до того ж представникам даного знаку явно не вистачає обережність і передбачливість. Все це може стати причиною нездужань (зокрема – викликаних отруєнням або зловживанням спиртними напоями), а також необачних вчинків, які матимуть не найприємніші наслідки. Дуже важливим стає уміння прислухатися до рад, навіть якщо вони не завжди здаються приємними.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цей день не обіцяє грандіозних успіхів, зате обіцяє приємний спокій і можливість зайнятися цікавими справами. Сьогодні зірки протегують тим, хто твердо стоїть на землі і демонструє уміння мислити розсудливо. Не вірте принадним обіцянкам, спокійно обдумуйте всі ідеї, що з'являються у вас, і не піддайтеся на провокації, тоді вплив негативних тенденцій буде мінімальним.

Рак (22 червня – 23 липня)
Близькі люди готові допомогти вам у вирішенні багатьох проблем, узяти на себе поділа, що не приносять вам анінайменшого задоволення. Цього дня ви можете відчути себе улюбленою і розпещеною дитиною, небагато покапризувати, висловити бажання, які раніше були таємними для тих, що оточують. Висока вірогідність несподіваних для вас романтичних визнань, а також отримання пропозицій, подразумевающих значну зміну в образі життя.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Навряд чи цей день буде легким: дуже багато накопичилося справ, що вимагають вашої уваги, і займатися ними потрібно серйозно. Особливо важливим в цій ситуації стає уміння правильно розподіляти час, не витрачати його на розмови, спори і мрії. Це відмінний день для романтичної поїздки або просто прогулянки з коханою людиною. Пам'ятайте, що на вашому настрої погано позначаються рутина і нудьга, і знайдіть можливість різноманітити дозвілля.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дів чекає сприятливий день. У представників цього знаку з'явиться можливість реалізувати сміливі плани, у тому числі і початки власного бізнесу, що стосуються. Багато перешкод, що здавалися непереборними, зараз виглядають нітрохи не страхітливо, і вашому тріумфальному руху вперед навряд чи перешкодять. Сьогодні можна приступати до здійснення найсміливіших планів, успіх буде на вашому боці.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Сприятливий день для спілкування. Не ухиляйтеся від зустрічей – на будь-якій з них ви без зусиль доб'єтеся свого. Упертість допоможе вам взяти верх в будь-якій суперечці, а природжене відчуття такту – уникнути конфліктних ситуацій і зайве різких висловів. Ранок почніть з легких і приємних справ, а за рішення серйозніших задач краще братися пополудні. А ось спілкуватися з близькими можна у будь-який час: ви завжди чудово розумітимете один одного.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вас чекають великі перемоги. Він відмінно підходить для будь-яких зустрічей, а також рішення складних питань і реалізації грандіозних планів. Навряд чи на вашому шляху виникнуть серйозні перешкоди, з будь-якої ситуації ви знайдете якнайкращий вихід. Наступив відповідний момент для примирення з тими, з ким ви були в сварці, відновлення відносин. Радуйте себе, улюбленої людини і членів сім'ї – ваш позитивний настрій передається таким, що оточує.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Справитися з проблемами, що накопичилися, не так легко, як здається – доведеться проявити організованість і самодисципліну. Не виключено отримання неприємних вістей здалеку; вам доведеться змінити свої плани і негайно приступити до вирішення виниклих проблем. Улюблена людина неначе випробовує ваше терпіння, але воно сьогодні майже безмежно. Дуже приємним буде спілкування з далекими родичами.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Варто розслабитися і відкласти поділа. Сьогодні Козероги можуть дозволити собі побездельнічать, пустувати, відчути себе дітьми – зірки запевняють, що ні до чого поганому це не приведе. Чудовий день для відпочинку в колі друзів, веселої вечірки або романтичного побачення. Енергетичний тонус знаходиться на високому рівні, протягом всього дня ви будете активні і діяльні.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Дійте рішуче – ваша фантазія безмежна, пора утілювати в життя ті незвичайні ідеї, які сьогодні приходять в голову у величезній кількості. Навколо вас багато людей, на підтримку і допомогу яких можна розраховувати в будь-якій ситуації. З'являються і нові однодумці, а також ті, хто здатний поділитися з вами цінним досвідом. Сьогодні багато Водоліїв задумаються про те, щоб вивести відносини з улюбленою людиною на новий рівень.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рибам потрібно поберегти себе. Цього дня абсолютно не рекомендуються фізичні навантаження будь-якого роду; похід на каток або лижну прогулянку краще відкласти до більш відповідного моменту, так само як і важку роботу по облаштуванню житла. Зате спілкування з близькими буде не тільки приємним, але і корисним. Риби, плануючі відвідини розважальних закладів, опиняться в центрі уваги і зможуть зав'язати цікаві знайомства.