Гороскоп по знаках Зодіаку на 8 січня. Натисни на кнопку – отримаєш результат

П'ятниця, 8 січня 2010, 08:44
Місяць в Скорпіонові. Сприятливий день для будь-яких справ, що дозволяють отримати моментальний результат. Можуть нагадати про себе старі знайомі, які запропонують співпрацю на несподіваних умовах.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Зірки протегують тим, хто проводить час в творчому пошуку, не боїться сміливих рішень і вчинків, несподіваних для тих, що оточують. Можливі кардинальні зміни в особистому житті. Виключно приємні переживання чекають закоханих і сімейних Овнои, близькі люди не поскупляться на сюрпризи і подарунки. Подорож, що почалася цього дня, подарує не тільки позитивні емоції, але і нові знайомства.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Вплив сприятливих тенденцій дозволить вам значно поліпшити відношення з членами сім'ї, вирішити багато важливих проблем, уникнувши при цьому конфліктів і сварок.  Цей день підходить також для проведення переговорів і зустрічей будь-якого роду: ваша чарівливість так сильно, що ніхто не зможе залишитися до нього байдужим. Знайомство може покласти почало серйозним відносинам, характер яких залежатиме від вас.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День цікавий і приємний, події його радуватимуть і приємно дивувати. Ситуація складається не зовсім оскільки ви чекали – доводиться визнати, що ви недооцінювали і себе, і що оточують. Приводів для конфліктів з членами сім'ї не виникне, якщо ви не станете наполягати на беззаперечного виконання ваших бажань. Можливе поліпшення фінансового положення.

Рак (22 червня – 23 липня)
Цей день пов'язаний з великими витратами – Раки купують речі, які зроблять їх життя комфортнішої. На жаль, не всі придбання будуть вдалими. Зірки радять не поспішати з ухваленням рішень. Небажано брати гроші в борг, звертатися в кредитні організації. Не поспішаєте зав'язувати нові знайомства: звичайне уміння розбиратися в людях може вас підвести.

Лев (24 липня – 23 серпня)
рекрасний день для тих, хто готовий зосередитися на справах і приступити до рішення серйозних задач. Любителі полінуватися ризикують упустити свій шанс, про що потім напевно пошкодують. Можна набувати побутової техніки і інструментів, а також різноманітних навчальних посібників – сьогодні ви інтуїтивно вибираєте саме те, що вам підходить. Можна вирішити проблеми особистого характеру.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже сприятливий день. Деви повні оптимізму і не сумніваються в своєму успіху. Упевненість представників цього знаку передається і таким, що оточує – навряд чи сьогодні комусь прийде в голову засумніватися в знаннях і досвіді Дів. Відмінний день для того, щоб укріпити свій авторитет в очах рідни і близьких. Не варто тільки займатися фінансовими справами: велика вірогідність помилок в розрахунках.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Нерозв'язні проблеми перед представниками цього знаку навряд чи виникнуть, а справитися зі всіма іншими допоможуть друзі. Можна реалізувати ідеї, що вимагають участі декількох чоловік. Улюблена людина порадує вас приємним сюрпризом. Є вірогідність і нових знайомств, проте зірки попереджають – не варто форсувати події. Терпіння сприяє гармонійному розвитку відносин.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Справи йдуть непогано у тих, хто уміє правильно оцінювати свої сили, уникаючи даремної праці. Не беріться за завдання, які вам не по плечу, і не намагайтеся за один день справитися із справами, що вимагають більшого часу. Крім того, не варто нехтувати запропонованою допомогою. Прекрасні враження залишить відпочинок в крузі близьких, проте сьогодні вам варто не займатися організацією дозвілля.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Можливі проблеми в справах, які ви вже вважали благополучно завершеними. Не виключені і фінансові труднощі, тому варто бути економніше і ретельно планувати бюджет. Розчарують і довгождані світські заходи, відвідини свята залишать неприємні спогади. У цей непростий день вас напевно підтримають близькі. Суспільство улюбленої людини – відмінні ліки від неспокою.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День непростий, але цікавий. До того ж підсумки його напевно відповідатимуть очікуванням Козерогів, так що потрудитися для досягнення поставленої мети варто. Не ухвалюйте поспішних рішень, коли йдеться про справи і бізнес, але довіряйте своїй інтуїції, якщо справа стосується особистих відносин. Сприятливий збіг обставин допоможе відновити відносини з людиною, яка вам дуже дорога.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Справи йдуть непогано, але у Водоліїв виникають неабиякі проблеми із-за нездатності зосередитися і бажання щонайшвидше добитися потрібного результату. На жаль, не все дається легко; потрібно проявити терпіння, оскільки про необдумані вчинки доведеться серйозно пошкодувати. Можна купувати меблі і предмети антикваріату.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Висока вірогідність сварок і посварилися з улюбленою людиною. Вам доведеться не тільки ретельно обдумувати свої вислови і вчинки, але і вчасно «забувати» про деякі помилки, в недавньому минулому допущених вашою половинкою. Хороший день для зміни обстановки. Можна знайти однодумців, людей, що розділяють ваші інтереси. Піднімуть настрій незвичайні розваги, будь-які порушення звичного розпорядку дня підуть вам на користь.