Гороскоп по знаках Зодіаку на 11 січня. Входимо в робочий ритм

Понеділок, 11 січня 2010, 08:44
Місяць в Стрільцеві. Можна спокійно повертатися до роботи, не побоюючись нерозв'язних проблем і непереборних препятствій. Дружні і романтичні відносини стабільні, в сім'ї не виключена напруженість, яка, втім, не приведе до конфлікту.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Слід бути уважніше до своїх близьких, особливо до старших родичів: цей день може принести серйозні проблеми у відносинах з ними. Ваш настрій мінливий, що викликає у близьких серйозний неспокій. Зате з новими знайомими ви ладнаєте без зусиль: ваша чарівливість чарівна, і ніхто не в силах йому протистояти. Життєвий тонус високий, вас не лякає ні фізична, ні інтелектуальна праця.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Доведеться узяти на себе вирішення домашніх проблем. Багато представників знаку змінять свої плани, щоб прийти на виручку близьким людям, що потрапили в складну ситуацію. Можливі нові знайомства, проте помилкою було б покладати на них надмірні надії: початок серйозних відносин в це день маловірогідно. Дуже хороший день з професійної точки зору: успіхи в роботі будуть вельми значними.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Представники цього знаку зможуть реалізувати свої професійні амбіції, піднятися на новий ступінь кар'єрних сходів – і  для цього їм не знадобляться ні допомога колег, ні заступництво впливових персон. Для найбільш важливих справ підходить середина дня, коли ваш життєвий потенціал буде особливо високий. Небажано ризикувати, брати участь в якихось сумнівних затіях.

Рак (22 червня – 23 липня)
Потрібно бути обережніше в спілкуванні: саме з надмірною довірливістю, властивою сьогодні представникам даного знаку, зв'язані сьогодні їх проблеми. Особливої пильності вимагають контакти з малознайомими людьми і іноземцями. Небажані далекі автомобільні поїздки. Відносини з улюбленою людиною складуться гармонійно, якщо ви будете щирі і нічого не станете приховувати.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Зірки прихильні до представників цього знаку і обіцяють допомагати їм у всьому. На жаль, не дуже високий життєвий потенціал, не виключені перевтома і нездужання. Варто обмежити навантаження і дотримувати дієту. Відповідний день для зустрічі з людьми, з якими ви були надовго розлучені несприятливими обставинами; відновити відносини буде неважко. Друга половина дня підходить для прогулянок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День не найвдаліший. Якщо ви оперуєте крупними сумами, будьте гранично уважні, тому що вірогідність помилок велика. Ділові переговори не будуть легкими, але закінчаться вашою перемогою. Напряженни відношення із старшими родичами, багато часу буде витрачено на обговорення питань, які не здаються вам важливими. День не підходить для романтичних подорожей.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вплив негативних тенденцій відіб'ється, в першу чергу, на настрої і самопочутті. Бережіться інфекційних захворювань. Ще одна проблемна сфера сьогодні – ділові контакти. Ладнати буде важке навіть із старими, перевіреними партнерами, нові ж не принесуть нічого, окрім проблем. Старші родичі не дуже поблажливі до ваших слабкостів, що істотно збільшує вірогідність конфліктів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Нагадують про себе недоробки і недоробки минулих періодів, доводиться докладати немало зусиль, щоб навести порядок. На щастя, у вашому оточенні є люди, на яких можна вважатися, – їх допомога буде до речі і поступить своєчасно. Не виключені фінансові труднощі, можлива затримка очікуваних платежів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сильна сторона представників даного знаку – в умінні пристосовуватися до обставин і швидко ухвалювати необхідні рішення. Варто бути економніше, особливо в тому, що стосується розваг. Небажано брати гроші у борг у родичів. Емоційний фон стабільний, та і життєвий потенціал не залишає бажати кращого.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Хороший день для роботи: Козероги зібрані, акуратні і уважні, вони і самі не припускаються помилок, і інших застерігають від невірних кроків. На жаль, в питаннях, пов'язаних з фінансами і інвестиціями можуть підвести і логіка, і інтуїція, – аж надто ви схильні переоцінювати свої можливості.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вплив позитивних тенденцій сильний, але воно не розповсюджується на сферу ділових відносин: тут можливі труднощі. Небажано підписувати довгострокові договори про співпрацю, вступати на нову посаду, міняти роботу. Деяка напруженість присутня і в сім'ї, гостро встає питання про той, хто ж ухвалюватиме найбільш важливі рішення. У іншому ж день обіцяє бути вдалим.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вдалий день. Лише на відносинах із старшими членами сім'ї позначається вплив несприятливих тенденцій, породжує розбіжності і спори. Але ви зможете вправно і швидко розрядити атмосферу, якщо поводитиметеся природно і не станете відстоювати принципи і ідеї, яких насправді не розділяєте. Значними будуть успіхи в роботі.