Гороскоп по знаках Зодіаку на 12 січня. Зірки допоможуть добитися професійних успіхів

Вівторок, 12 січня 2010, 08:43
Місяць в Стрільцеві. Успіх посміхається трудівникам – професійні проблеми вирішуються легко, не з'являється проблем і при обговоренні умов співпраці. Дуже сприятлива ситуація складається і у сфері романтичних відносин.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Можна реалізувати задуми і ідеї, пов'язані з творчою діяльністю. Це відповідний день для тих, хто не шукає уторованих шляхів і готовий порушити традиції, щоб добитися свого. Можливі несподівані, але від цього не менш принадні, ділові пропозиції. День сприятливий для зустрічі з родичами, сімейного свята.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Дуже сприятливий день, однаково добре відповідний і для роботи, і для відпочинку. Можна приступати до довгострокових справ і масштабних проектів, відправлятися в далекі поїздки (ділові і розважальні), робити крупні покупки. Висока вірогідність грошових надходжень. Відносини в сім'ї радують гармонією і стабільністю.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Сьогодні зірки допоможуть представникам цього знаку в рішенні професійних питань і налагодженні ділових зв'язків. Можливі багатообіцяючі зустрічі і знайомства на конференціях, семінарах і презентаціях. У колі близьких ви не відчуватимете себе дискомфортно, ніхто не образить вас ні випадково, ні з наміром.

Рак (22 червня – 23 липня)
Багатьом представникам знаку доведеться змінити свої плани із-за нездужання. Не радує і необхідність займатися нудними справами, що вимагають зосередженості і серйозності. Зате день підходить для поїздок, особливо романтичних. Вірогідні невеликі, але дуже своєчасні грошові надходження.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Життєвий потенціал як і раніше невисокий, тому варто уникати перевантажень. Порадують професійні перемоги: сьогодні ніхто не зможе порівнятися з вами в діловій хватці. Дуже прихильні зірки до закоханих Левів – вони можуть розраховувати на виконання таємних бажань. День підходить для романтичних визнань.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Украй важко протистояти спокусам, об'єктивно оцінювати пропозиції, що поступають. Зірки закликають не поспішати, відкласти ухвалення рішень і уникати ризикованих справ. Можливі сварки з родичами – напруженість у відносинах дуже велика. Вам доведеться бути зразком миролюбності, щоб уникнути проблем.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Потрібно бути розбірливими в контактах: сьогодні представникам цього знаку доведеться мати справу з різними людьми, у тому числі і абсолютно не заслуговуючими довіри. Є вірогідність фінансових проблем, можливі помилки в розрахунках, втрати. Очікувані надходження опиняться декілька менше, ніж ви розраховували.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Будьте уважніше в роботі: недоброзичливці зроблять все, щоб про будь-яку помилку стало відомо всім. У іншому ж день складається цілком вдало, з'являється можливість реалізувати раніше складені плани. Можливі вдалі збіги, які дозволять ситуацію, що навіть здається безнадійною, використовувати в свою користь.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Варто продовжувати давні справи: для нових починів день не самий відповідний. Можливе повернення до планів, які раніше здавалися нездійсненними. Дуже хороші фінансові перспективи, можливі крупні грошові надходження.

Козерог (22 грудня – 20 січня)
Ви легко справитеся з професійними обов'язками, знайдете незвичайний спосіб рішення повсякденних задач і оригінальний спосіб полегшити життя собі і своїм близьким. Сьогодні ви без зусиль надасте допомогу друзям і родичам, що опинилися в складній ситуації. І взагалі зробите немало корисного для себе і що оточують.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Буде важко порозумітися з тими, що оточують – лише улюблена людина є приємним виключенням. І родичі, і колеги, і навіть друзі, здається, зайняті лише одним: вони знову і знову нагадують вам про ваші помилки. Прагніть не приймати що відбувається близько до серця. День підходить для самостійної роботи.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Доведеться обговорювати питання, з якими пов'язані найбільш значні і давні розбіжності, з'ясовувати відносини і згадувати про ситуації і людей, яких ви вважали за краще б залишити у минулому. У іншому справи йдуть непогано. Вдалий збіг обставин дозволить внести приємні зміни до особистого життя.