Астропрогноз на 15 січня. Підводимо підсумки і будуємо плани на майбутнє

П'ятниця, 15 січня 2010, 09:00
30-й місячний день (починається в 7.56) і 1-й місячний день (починається в 9.11). День підбиття підсумків, день прощення і любові, час великої віри і повної гармонії.
гороскоп

Рекомендується внутрішньо концентруватися на важливих завданнях, які належить вирішувати в період до наступного молодика.

30-та місячна доба буває не кожен місячний місяць, і їх обов'язково потрібно використовувати.

У цей період треба уважно проаналізувати свій шлях і постаратися змити з себе все старе, відмовитися від всього непотрібного, наносного. Поблагодаріте місяць, що йде, за уроки і відкриття, які він вам приніс. І з чистим серцем приготуйтеся вступити в новий місячний місяць.

Їжа повинна бути легкою, не м'ясною, не грубою.

У медичному відношенні ця доба пов'язана з серцем, а також епіфізом мозку. Що почалися в цей час інші хвороби не обіцяють швидкого одужання, але якщо вдасться перемогти цю хворобу, вас чекає продовження життя, і можуть початися процеси омолоджування.

У 1-й місячний день відбувається процес очищення. Місячний цикл тільки починається, тому цей день ідеально підходить для творчих задумів і планів на місяць вперед. Починати нові справи зірки не радять.

Плани і мрії цього дня збуваються, якщо ви їх продумаєте в деталях і якомога яскравіше собі уявите. Дуже важливо, якщо вони відповідають вашим дійсним бажанням і потребам і дійсно для вас важливі. В цьому випадку вони успішно реалізуються і без вашого втручання.

Цього дня не рекомендується безліч контактів, він не зовсім підходить для групової роботи. Необхідно повернутися до витоків, пригадати дитинство, обдумати власні вчинки.

У Молодик організм знаходиться на спаді своєї життєвої активності. Ослаблений імунітет, часто людину відвідують страхи, пригніченість, депресія. Допоможіть своєму організму: проведіть очисні заходи, посидьте на дієті.

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.