Астропрогноз на 16 січня. Створюємо свою долю

Субота, 16 січня 2010, 09:00
2-й місячний день. «Накопичення». Конкретизуючи власні бажання і можливості, можна створити свою Долю. Тому важливо зробити правильний вибір: що ви хочете бачити в своєму житті, а що – ні.
гороскоп

Слід серйозно віднестися до документів, укладення договорів, знайомств, покупок і пропозицій. Зірки подарують шанс зробити правильний вибір.

Уникайте конфліктів і бурхливих спалахів емоцій.

Починати нові серйозні справи як і раніше не стоїть. Продовжуйте обдумувати свої плани, накопичувати сили для їх здійснення.

Не давайте виявитися цього дня жадності, а навпаки, проявите щедрість. Зробіть кому-небудь подарунок, роздайте непотрібні вам речі – все окупиться і повернеться сповна. Можна дати гроші у борг.

Добре починати цього дня цикл фізичних вправ або приступити до освоєння нових знань.

Цього дня прокидається апетит, тому благотворний вплив робить дієта. Можна також використовувати сухе голодування або монодієту (обмежити раціон тільки одним продуктом). Добрі результати дає каша, зварена з будь-якої крупи, але без солі і масла.

Цього дня інтуїція вас не обдурить. Ви можете по своїх відчуттях дуже точно визначити, яка їжа вам корисна, а яка шкідлива. То, що вам хоче, – те і корисно. Те, що не подобається, – шкідливо.

Це відноситься не тільки до продуктів, але і до людей. Цього дня ви будете дуже гостро відчувати, з ким вам треба спілкуватися, а з ким не стоїть.

У медичному відношенні слід звернути увагу на рот, зуби, верхню частину неба.