Гороскоп по знаках Зодіаку на 20 січня. Рухайтеся у вибраному напрямку

Середа, 20 січня 2010, 08:53
Місяць в Рибах. Сприятливий день, події якого стануть наслідком тенденцій, що намітилися раніше. Саме тому він більше підходить для продовження роботи над давніми проектами, чим для початку нових справ.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Нейтральний день. Зірки радять рухатися у вибраному напрямі, не піддававшись на провокації як недоброзичливців, так і що люблять пошкодувати друзів. Важливою умовою успіху є упевненість в своїй правоті. Потрібно відстоювати свою точку зору, якщо в цьому виникне необхідність.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Представники цього знаку повинні бути готові до будь-яких несподіванок. Професійні справи йдуть непогано, але конкуренція дуже велика, і боротьба з суперниками відніме багато сил. Фінансова картина несприятлива, варто скоротити витрати. Абсолютно недоречний ризик в особистому житті.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День не принесе грандіозних перемог і великих звершень, але можливості перед представниками цього знаку відкриються широкі. Важливо зуміти ними скористатися, вчасно ухваливши правильне рішення – сьогодні швидкість реакції і упевненість в собі є обов'язковими умовами успіху.

Рак (22 червня – 23 липня)
Представники цього знаку зможуть укріпити своє положення на роботі, отримати важливі професійні перемоги. Налагодяться відносини з керівництвом і колегами, з'явиться можливість спокійно обговорити питання, які останнім часом не дають вам спокою. Вірогідні крупні грошові надходження.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сильний вплив позитивних тенденцій. Можна успішно вирішити задачі професійного характеру, з якими не справилися ваші колеги, налагодити відносини з «складними» партнерами, просунутися вперед в реалізації сміливих планів. У особистих справах ситуація теж складається непогана.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви чудово справляються з рішенням професійних задач самостійно, але і від допомоги, яку охоче пропонують колеги і керівництво, не відмовляються. Це правильна політика: співпраця – це якраз те, що потрібне для повного успіху. Фінансова картина радує стабільністю.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Слід берегти свою репутацію – сьогодні представники цього знаку ризикують опинитися в центрі скандалу. Будьте розбірливі в контактах, не поспішаєте ділитися своїми секретами, і не вірте тим, хто обіцяє золоті гори. Уміння розбиратися в людях може вас підвести.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Варто звернути особливу увагу на відносини з родичами – ситуація в сім'ї складається украй неоднозначна. Будьте терплячі із старшими і коректні з дітьми, утримаєтеся від іронічних зауважень і критики. Сьогодні важливо зберегти мир, з'ясувати відносини можна буде потім.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Доведеться витратити немало часу на вирішення професійних проблем. Зате представники цього знаку не тільки отримають перемогу в бою з несприятливими обставинами і негативними тенденціями, але і отримають щедру нагороду. До речі, вам везе сьогодні не тільки в справах, але і в любові.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Непростий день. День може початися з тієї, що дріб'язкової посварилася з улюбленою людиною, а до вечора справа може дійти до серйозної сварки. Щоб цього не відбулося, проявите гнучкість і тактовність. У справах же ситуація складається сприятлива – результат прямо пропорційний витраченим зусиллям.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Належить зробити вибір між власними бажаннями і інтересами близьких. Ускладнює ситуацію і те, що між домашніми може розгорітися справжній конфлікт. Будьте готові виступити як миротворець. У роботі проблем не виникне, ваші професійні досягнення будуть значними.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби повинні бути гранично обережні в спілкуванні. Із старими знайомими прагніть не сваритися, з новими людьми не поспішаєте ділитися секретами. Не виключені конфлікти з колегами і керівництвом, спори з родичами. Зате зірки обіцяють вдалі поїздки і поліпшення фінансового положення.