Гороскоп по знаках Зодіаку на 21 січня. Шукаємо нових партнерів

Четвер, 21 січня 2010, 08:56
Місяць в Овнові. Можливе створення нових творчих союзів і ділових альянсів, проте те, яка дійсна природа взаємин партеров, стане відомо значно пізніше.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сьогодні Овни можуть похвалитися не тільки завзятістю і цілеспрямованістю, але і терпінням. Ця чеснота виявляється у представників даного знаку дуже своєчасно – саме зараз вона є неодмінною умовою успіху і в роботі, і в особистому житті. Будьте готові приділити немало часу одноманітним і малоцікавим справам, що вимагають уваги і акуратності.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільці повинні бути готові до професійних проблем: перед представниками цього знаку коштують складні завдання, які не так-то просто вирішити. На жаль, на підтримку розраховувати не доводиться, так що трудитися у поті чола доведеться поодинці. Можливі фінансові труднощі, деяким представникам знаку доведеться відмовитися від запланованих покупок.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цей день порадує Близнюків можливістю вирішити багато проблем, що накопичилися за останній час. Головне – не витрачати часу дарма і не відмовлятися від допомоги, яку запропонують друзі і колеги. Не варто розраховувати на те, що день буде легким, проте докладені зусилля напевно не виявляться марними. Можливі грошові надходження.

Рак (22 червня – 23 липня)
День Раків буде вдалим – він обіцяє і успіх в справах, і вирішення особистих проблем, і приємні знайомства. Можна братися за складні і масштабні проекти, поділа, що вимагають особливих навиків і знань. Добре засвоюється нова інформація, що напевно порадує студентів. Не виключені крупні грошові надходження. Добре пройдуть і світські заходи.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цього дня Левів може чекати великий успіх. Проте для того, щоб повною мірою скористатися можливістю, що відкривається, знадобляться рішучість і хоробрість, а також упевненість в своїх силах. Не дивлячись на численні сюрпризи, які підготувала для вас доля, старайтеся хоч якоюсь мірою дотримуватися раніше складеного графіка, не відкладати заплановані справи.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Зірки протегують Дівам: представникам цього знаку багато що дається легко, обставини складаються в їх користь. Сьогодні ви швидко справитеся з рішенням поточних професійних задач і візьметеся за справу, яка дозволить використовувати важ ваш неабиякий творчий потенціал. Дуже хороший день для контактів з колегами, ділових консультацій, занять на семінарах і курсах.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
У професійному житті Терезів значних змін не відбудеться. Цей день пов'язаний з рутинною роботою, рішенням повсякденних задач. Переговори з діловими партнерами не виправдають ваших очікувань; не варто розраховувати на успіх і на співбесідах з потенційним працедавцем. Декілька покращає фінансове положення, але основні грошові надходження ще попереду.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам варто проявити більше завзяття в справах: у тих, хто виконує професійні обов'язки з непідробленим ентузіазмом, є шанс добитися підвищення по службі і залишити конкурентів далеко позаду. Підходить цей день і для того, щоб налагодити відносини з сильними світу цього. Проте тут недоречна зайва напористість, краще поводитися пом'якше.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільців чекає непростий день. Фінансова картина не дуже сприятлива, вірогідні незаплановані витрати, а очікувані надходження затримуються. При цьому зірки не радять звертатися до кредитних установ – повернути борг буде важко. У роботі серйозних проблем не виникне, але і про значні перемоги можна тільки мріяти. Підняти настрій допоможе спілкування з друзями.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
У роботі серйозних проблем не виникне – ви легко справляєтеся із звичайними завданнями, та і за нові справи беретеся охоче і з непідробленим ентузіазмом. Цей день абсолютно не підходить для романтичних побачень і визнання в своїх відчуттях, а також обговорювати питання, пов'язані зі вступом до браку або спільним майбутнім. Нові знайомства стануть причиною неприємностей, будьте обережніше.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
У Водоліїв буде складний день. Емоційний фон нестабільний, ви приймаєте близько до серця будь-які дрібниці і турбуєтеся із-за дурниць. Прагніть зберігати спокій. Пам'ятаєте, що сьогодні спори, здебільшого, даремні. Знайти душевну рівновагу допоможе активний відпочинок. Високий творчий потенціал, можна братися за справи, що вимагають нестандартних рішень.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рибам зірки не радять відправлятися в далекі поїздки – цей день варто провести удома або, принаймні, в звичній, добре вивченій обстановці. Відмовіться від ризикованих експериментів, а також напружених дискусій з близькими. Зірки радять піти в тінь, щоб запастися силами. З професійної точки зору день буде вдалим для тих, хто уміє працювати в команді.