Гороскоп по знаках Зодіаку на 22 січня. Розставляємо крапки над «i»

П'ятниця, 22 січня 2010, 08:56
Місяць в Овнові. Наступає відповідний момент, щоб поставити крапку в тривалих переговорах, навести порядок в справах. Можна вирішити мирним шляхом спірні питання, що стосуються майна, невиконаних зобов'язань, недоробок.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Представиться можливість випробувати свої сили на новому професійному терені: день сприяє розкриттю нових талантів і здібностей. Представники цього знаку зможуть досягти успіху в будь-яких справах, що вимагають творчого підходу і уміння керувати іншими. Фінансова ситуація сприятлива.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
На роботі зовсім не все йде гладко: проблеми, що вимагають рішення, виникають одна за одною, доводиться винаходити абсолютно неймовірні способи подолання перепон. Фінансова ситуація залишає бажати кращого, проте ви можете розраховувати на допомогу керівництво і старших родичів.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Чекає успіх в невеликих, легких справах. За складні масштабні проекти сьогодні братися не варто: сил буде витрачено багато, але результат не виправдає очікувань. Небажано проводити ділові переговори. Якщо необхідно обговорити з партнерами якісь питання, зробіть це в неформальній обстановці.

Рак (22 червня – 23 липня)
День буде сприятливим. Успіху в професійних справах сприяють терпіння і акуратність. саме завдяки цим якостям представники даного знаку зможуть вирішити багато складних задач. Можливе отримання крупної суми грошей, а також цінного подарунка від родичів або улюбленої людини.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Препятствій на шляху виникне немало, але всі вони можуть бути подолані, якщо діяти правильно. Крім того, важливо прислухатися до рекомендацій знаючих колег – покладаючись тільки на власну інтуїцію, ви ризикуєте наробити немало помилок. Успіху в особистому житті сприяє вірність сімейним традиціям.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День напевно порадує. Представники цього знаку зможуть вирішити багато питань професійного характеру, заручитися підтримкою впливових людей і піднятися по кар'єрних сходах. Вдале рішення майнових питань і укладення оборудок сприяють поліпшенню матеріального положення.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День буде нейтральним. Вельми напружено складаються ділові відносини, але це не перешкодить вам реалізувати свої плани і утілити в життя деякі сміливі задуми. При рішенні професійних задач уникайте поспіху, вона не піде на користь справі. Можливі фінансові проблеми, невиправдані витрати.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Можна спокійно рухатися до поставленої мети, не побоюючись неприємних сюрпризів і розставлених недоброзичливцями пасток. Представникам творчих професій стане у пригоді здатність швидко орієнтуватися в ситуації. А тим, хто займається комерційною діяльністю, – уміння розбиратися в людях.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Потрібно змиритися з тим, що не всі плани вдасться реалізувати. Цей день пов'язаний з непередбаченими труднощами, складними ситуаціями, а також неприємними вістями як ділового, так і особистого характеру. Фінансова ситуація не дуже хороша. Можливі витрати, які примусять серйозніше віднестися до планування бюджету.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день покажеться цілком погожим – справи йдуть непогано, і серйозних причин для неспокою немає. Завдання, що вимагають рішення, не так вже прості, але ваші знань і досвід цілком достатньо для того, щоб справитися з ними. Крім того, є шанс отримати допомогу від людей, яким ви колись надали важливі послуги.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Зірки радять проявити помірність. Не варто вибиватися з сил, штурмуючи професійні висоти, або гнатися за світськими розвагами. Те, що вам дійсно потрібне, ви отримаєте без зусиль. Будьте дуже уважні, якщо збираєтеся купувати дорогі речі – велика вірогідність, що вони матимуть прихований дефект.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Непоганий день для роботи: у вас не виникає проблем з самодисципліною, тому справи будуть закінчені в строк. Високий професіоналізм і винахідливість допоможуть вам заслужити пошану керівництва і нових ділових партнерів. Батьки повинні бути уважні до дітей, які сьогодні потребуватимуть допомоги і турботи.