Астропрогноз на 25 січня. День легких справ

Понеділок, 25 січня 2010, 09:00
11-й місячний день. «Аналіз». Один з кращих днів місячного місяця. Сміливо реалізуйте свої задуми.
гороскоп

Цього дня прагніть діяти спонтанно, без напруги і робити те, що виходить само собою.

Приступати до дій необхідно тільки в тому випадку, якщо усвідомлюєте важ процес до кінця. Обов'язкова умова – довести почату справу до логічного результату.

І врахуйте: оскільки цей день дуже мощений енергетично, треба бути дуже обережним і уважним при виконанні будь-якої справи.

У людському організмі прокидаються могутні сили, і якщо ви не знаєте як з ними управлятися, можете ненароком наробити бід.

Можна молитися, піклуватися про близьких, робити їм подарунки – і взагалі якомога більше виливати свою любов на інших людей.

Для усунення нервової збудливості рекомендується трав'яний збір з валеріани, м'яти, ромашки, тмину і фенхеля. Також можна вдихати суміш з ефірних масел цих рослин або носити аромамедальон з приємним розслабляючим ароматом.

Під час переходу Місяця з Тельця в Близнята корисні процедури, пов'язані з глибокою дією на шкіру і тканини. Можна провести глибоке очищення особи за допомогою парової ванни або пілінга.

І, головне, – не плануйте на цей день дуже великі інтелектуальні або фізичні навантаження. Уважніше віднесіться до продуктів живлення, які ви вживаєте в їжу, при нагоді раніше ляжіть спати.

Сьогодні у фаворі будь-які яскраві кольори. Камінь дня – місячний камінь (підсилює інтуїцію).