Гороскоп по знаках Зодіаку на 27 січня. День, схожий на конвейєр

Середа, 27 січня 2010, 08:53
Місяць у Раку. Події цього дня залишать приємне враження у тих, кого не напружує монотонна одноманітна робота. А ось експерименти, оригінальні рішення і зміна обстановки можуть привести до додаткових проблем.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День обіцяє бути вдалим. Основний секрет успіху – в умінні прислухатися до власної інтуїції, яка підказує, за які справи варто узятися, а які краще відкласти. До того ж прігоділось би уміння вчитися на чужих помилках, використовувати досвід старших родичів. Особливо це стосується особистого життя.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День можна назвати нейтральним: він не обіцяє великих перемог, але і не пов'язаний з серйозними розчаруваннями. Звична робота дається легко, спроби ж вирішити якісь нестандартні задачі навряд чи увінчаються успіхом. Особливу увагу варто звернути на відносини з оточуючими. Прагніть нікого не зачепити і не образити.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Нинішній день пов'язаний з рішенням одноманітних задач. Вам не доведеться прикладати титанічних зусиль, щоб заслужити розташування керівництва – це, звичайно, не може не радувати. А ось стан фінансових справ примушує турбуватися: сьогодні доведеться визнати, що останнім часом ви витрачали більше звичайного.

Рак (22 червня – 23 липня)
Чекають професійні успіхи. Це один з тих днів, коли навіть з найскладнішими справами ви справитеся відносно швидко, багато в чому завдяки власним навикам і придбаному досвіду. Проте слід мати на увазі, що зараз ви працюєте «на майбутнє», не варто розраховувати на негайну винагороду.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Не виключені проблеми у відносинах з начальниками і колегами. Перші ставлять під сумнів ваші здібності, другі, – відверто заздрять досягнутим вами успіхам. Прагніть не допускати загострення ситуації, навіть якщо для цього доведеться відмовитися від звичної вам лінії поведінки. Вдалий день з фінансової точки зору.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сьогодні можна добитися успіху, але лише в тому випадку, якщо знайдете надійних союзників і пожертвуєте власними інтересами ради досягнення загальної мети. Це день плідної співпраці, справедливого розподілу обов'язків і доходів. Любителі діяти поодинці зіткнуться з непереборними перешкодами.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Везе у всьому, що пов'язане з сімейними справами, відносинами з родичами. Сьогодні підтримка рідних дуже важлива – отримавши її своєчасно, ви зможете уникнути серйозних помилок, опинитеся невразливі для впливу негативних тенденцій. В цілому день характеризується зниженням життєвого тонусу, бажано уникати перевантажень.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Деякі події дня покладуть початок важливим процесам, тому втрачати пильність ніяк не можна. Ті, хто займається підприємницькою діяльністю, повинні бути гранично обережні у виборі ділових партнерів: є ризик зв'язатися з недобросовісними людьми. Тому не підписуйте договори, поки не обдумаєте все як слід.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Представники цього знаку непослідовні в своїх вчинках, і саме в цьому криється основна причина їх проблем. Сьогодні варто було б уважно придивитися до свого ділового оточення: у нім є люди, співпраця з якими не приносить нічого, окрім клопоту і хвилювань. Не виключені фінансові труднощі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
З професійної точки зору день цілком вдалий. Він пов'язаний з серйозними перемогами, вирішенням давніх проблем і досягненням поставленої мети. Проте потрібно пам'ятати, що ваші сьогоднішні успіхи – це лише одна сходинка вгору, тому необхідно продовжувати рух вперед, розслаблятися не можна. Можливі значні витрати.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День достатньо вдалий. Він принесе зміни на кращий в професійній сфері, вдалі операції і успішні переговори. Можливе отримання грошей – сума буде вельми великою, постарайтеся не витратити її на дурниці. Добре пройдуть поїздки, приємне враження залишать розваги в дружній компанії.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Не дивлячись на дрібні неприємності, Риби зберігають похвальний спокій і вважають за краще рухатися вперед. Виявляються такі якості, як цілеспрямованість, наполегливість, рішучість, здатність вести жорстку конкурентну боротьбу. Все це сприяє успіху в справах, але не кращим чином позначається на розвитку особистих відносин.