Астропрогноз на 27 січня. Позбавляємося від вантажу минулого

Середа, 27 січня 2010, 09:00
13-й місячний день. «Корекція». Це день накопичення інформації, організації контактів, корекції минулого, роботи з кармою.
гороскоп

Бажано присвятити день аналізу попередніх невдач. Головне – бути чесним при розборі своїх помилок.

Якщо ви зумієте винести урок з минулих промахів, то у вас з'являться сприятливі можливості укріпити своє положення в очах тих, що оточують.

А з'являться старі проблеми – віднесіться до цього спокійно. Постарайтеся не нервувати, а якось згладити їх або, якщо можливо,
спокійно вирішити.

День допоможе вам легко звільнитися від вантажу минулого, якщо він тисне на вас і заважає жити.

Вирішивши проблеми, ви отримаєте свіжі сили для нового життя.

До того ж в цей місячний день можливий сплеск творчої енергії.

Для успішної трансформації місячної енергії потрібна також фізична енергія. Не можна вести пасивний спосіб життя.

Також добре отримувати нову інформацію, читати книги, що дозволяють нам краще зрозуміти себе і світ. Можна починати новий цикл навчання. Період сприятливий для навчання в групі однодумців.

У 13-й місячний день починаються процеси омолоджування організму. Тому знайдіть час зайнятися собою: відвідати сауну, використовувати всілякі косметичні засоби. І різноманітьте меню корисними продуктами – вони засвояться прекрасно.

Сни, як правило, не прості: у них ви можете побачити труднощі і проблеми, які вас дійсно переслідують в житті, але з'явитися вони можуть в символічній формі. У будь-якому випадку спробуйте зрозуміти: сни правдиві, вони відображають проблеми, які треба вирішити.

У медичному відношенні день пов'язаний з шлунком і підшлунковою залозою. Допоможіть своєму організму: пийте мінеральну воду і не захоплюйтеся важкою і гострою їжею. Не рекомендується голодувати і постити.

Рекомендуються процедури, пов'язані з виведенням каменів і шлаків (зокрема, очищення від відкладення солей, лікування артритів). Дозволяється лікувати і видаляти зуби, вставляти зубні протези.

Успіх принесе одяг червоного, бузкового і білого кольору. Ігноруйте болотно-зелені і пісочно-жовті тони.

Камінь дня – рубін (дарує взаємну любов).

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.