Астропрогноз на 30 січня. Весь світ – у наших ніг

Субота, 30 січня 2010, 09:00
15-й місячний день. «Народження». Місяць в Леві. Це один з критичних днів! Рекомендується конкретизувати зусилля і цілеспрямовано витрачати сили і засоби.
гороскоп

Місяць, що гостить в знаку Лева, сприяють піднесеному і бадьорому настрою. Нам здається що ми всі зможемо, ще трохи – і важ мир буде у наших ніг. Звідкись береться організаторський і ораторський таланти. У розмові хочеться слухати в основному себе, говорити голосно. Ми стаємо ласими до похвали і лестощів.

Ці дні ідеально підходять для проведення презентацій. Ви можете представляти продукцію, яку продаєте, та і просто себе сьогодні можна представити з найвигіднішого боку.

Особливе значення люди надають зовнішності:  то як ви виглядатимете, буде неодмінно відмічено.

Відправляючись по магазинах, візьміть стільки грошей, скільки розраховуєте витратити, ми стаємо марнотратними і ласими до всього помітного.

Цього дня є шанс перейти на вищий енергетичний рівень. Тому не можна усуватися від боротьби за справедливість. Це день Георгія-Победоносца, разючого дракона пристрасті, що втілює чорні сили.

Їжа цього дня повинна бути гострою, гарячіше, але вегетаріанською: злаки, боби, овочі, гострі спеції. Бажано пити сік калини, журавлини і кропиви. Вони очищають помисли, усмиряють тваринні інстинкти, стабілізують характер.

Внаслідок того, що Місяць знаходиться на піку своєї активності, для організму це дуже небезпечний період. Багато захворювань можуть несподівано загостритися, особливо хронічні. Так, наприклад, якщо ви страждаєте частими головними болями, то не перенапружуйтеся, більше відпочивайте. Якщо ж у вас проблеми з ногами, не робіть тривалих і напружених піших переходів.

Пильну увагу в 15-й місячний день слід обернути на підшлункову залозу і діафрагму. Астрологи рекомендують в цей період проводити більше медитативних вправ.

У цей період сприятливі всі косметичні процедури по догляду за особою і тілом. Ефективними будуть будь-які антіцеллюлітниє процедури, апаратний масаж області стегон і сідниць. Проте рекомендується обмежити процедури мезотерапії, оскільки можливі точкові пошкодження судин, що викликають крововиливу. З цієї ж причини небажано проводити парові ванни і глибоке чищення обличчя.