Гороскоп по знаках Зодіаку на 1 лютого. Час новизни

Понеділок, 1 лютого 2010, 08:59
Місяць в Діві. Сьогодні багато хто рухомий жаданням новизни, і саме під її впливом здійснюють відчайдушні вчинки. Зірки, в принципі, нічого проти не мають, але настійно рекомендують діяти з розумом і не довіряти малознайомим людям.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
У Овнів з'являється можливість поліпшити своє життя, підкорити нові кар'єрні висоти і обзавестися джерелом додаткового доходу. Обов'язкова умова успіху – готовність прикласти зусилля, щоб справити сприятливе враження на нових знайомих. День підходить для початку як ділових, так і романтичних відносин.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільців чекає день хоч і неспокійний, але вдалий. Представники цього знаку можуть благополучно завершити раніше початі справи, знайти відповіді на багато складних питань і знайти, нарешті, душевна рівновага. Дуже до речі опиниться допомога як впливових покровителів, так і давніх партнерів або колег по колишньому місцю роботи.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
У близнюків виникають серйозні проблеми в спілкуванні: сьогодні важко порозумітися навіть з тими, хто їх щиро і віддано любить. Труднощі в романтичних відносинах тимчасові, але несприятливий період може затягнутися, якщо ви не триматимете свої емоції під контролем. Можливі конфлікти з колегами і керівництвом.

Рак (22 червня – 23 липня)
День непоганий, але декілька понижений життєвий тонус, так що Ракам варто пошкодувати себе, по можливості скоротити навантаження і забезпечити собі повноцінний і приємний відпочинок. У професійній сфері ситуація достатньо стабільна, вам не доведеться прикладати великих зусиль і здійснювати героїчні подвиги.

Лев (24 липня – 23 серпня)
У Левів можуть виникнути проблеми особистого характеру. Велика вірогідність сварки з улюбленою людиною, або просто напруженості в романтичних відносинах, яка штовхне представників даного знаку на необдумані вчинки. Не піддайтеся на провокації і прагніть протистояти спокусам, інакше ви ризикуєте ускладнити ситуацію.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже вдалий день з погляду фінансів: Діви можуть розраховувати на крупні грошові надходження і вигідні операції. Вірогідне отримання цікавих ділових пропозицій від іноземних партнерів. Високий життєвий тонус, можна не побоюватися перевтоми. День підходить для фізичної роботи, занять спортом, а також поїздок.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези легко і успішно проведуть ділові переговори, без зусиль відстоявши свою точку зору і добившись підписання потрібних документів. Без страху відправляйтеся на усний іспит або зустріч з потенційним працедавцем: ви справите сприятливе враження. На світському заході можна зав'язати корисні знайомства.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонів чекає вдалий, але досить утомливий день. Життєвий потенціал представників цього знаку понижений, та і настрій залишає бажати кращого, тому варто поберегти себе, не кидатися з головою у вир справ, що накопичилися, а зосередитися на найважливішому з них. Дуже вдалими будуть нові знайомства.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям не варто поспішати з ухваленням рішень: сьогодні внутрішній голос представників цього знаку схильний помилятися. Значних професійних успіхів досягнуть ті, хто готовий надовго зосередитися на одноманітних справах, що вимагають не творчого підходу, а акуратності і старанності.

Козерог (22 грудня – 20 січня)
Єдине, від чого зірки сьогодні настійно рекомендують відмовитися Козерогам – це ділові переговори. Представники даного знаку ризикують потрапити у важку ситуацію. Для успішної реалізації ваших власних проектів і самостійної роботи взагалі препятствій немає.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліїв чекає приємний день, пов'язаний з виконання давніх бажань і реалізації сміливих планів. Вам не доведеться страждати від недоліку уваги представників протилежної підлоги; чим більше часу ви будете на вигляді, тим вище вірогідність цікавого, багатообіцяючого знайомства.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сьогодні представників цього знаку навряд чи відвідають цікаві ідеї; недолік ділової активності стане причиною професійних проблем. Бажано не поспішати з підписанням документів. Для відвідин світських заходів день не дуже підходить, а ось спілкування з близькими людьми принесе Рибам немало радості.