Гороскоп по знаках Зодіаку на 2 лютого. Ставимо особисте понад усе

Вівторок, 2 лютого 2010, 08:58
Місяць в Терезах. День в цілому вдалий, але більше відповідний для вирішення особистих проблем, чим для роботи. Найбільш важливими справами краще займатися в першій половині дня: в цей час і організаційні питання буде легше вирішити, і з колегами вдасться порозумітися.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни добиваються успіху завдяки своєму умінню справляти сприятливе враження на нових знайомих і навіть в складних ситуаціях зберігати оптимізм. Сьогодні ви навряд чи зможете зосередитися на складних справах, зате без зусиль знайдете людей, які займуться вирішенням ваших проблем.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільцям доведеться витратити велику частину робочого часу на вирішення чужих проблем і виправлення помилок, допущених колегами. Керівництво оцінить ваше професійне завзяття, проте з нагородою за праці поспішати не буде. Паперову роботу відкладете на другу половину дня.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Вдалий в усіх відношеннях день. Представники цього знаку не тільки чудово справляються з своїми справами, але і охоче надають допомогу іншим. Це сприяє розвитку ділових відносин, допомагає знаходити надійних союзників. Можливе отримання грошей з несподіваного джерела.

Рак (22 червня – 23 липня)
Потрібне бережнєє відноситися до свого здоров'я – життєвий потенціал понижений, велика вірогідність нездужань. У іншому день буде вдалим. Професійні успіхи пов'язані з вашому умінням швидко орієнтуватися в будь-якій ситуації, ухвалювати вірні рішення, не витрачаючи багато часу на роздуми.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви отримають масу позитивних емоцій від спілкування з родичами. Цей день відмінно підходить для будь-яких сімейних справ – від ремонту до свят. Романтичні відносини складатимуться гармонійно, якщо ви проявите ініціативу, але не будете дуже наполегливі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Хоча вплив сприятливих тенденцій достатній сильно, для багатьох день буде складним. Причина – в зниженні життєвого тонусу. Саме із-за нього вам сьогодні важко даються найзвичайніші справи. Постарайтеся так організувати свій день, щоб у вас залишився час для відпочинку, невеликої прогулянки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Легкий, вдалий день. Почнеться він, правда, з декілька несподіваної для вас події – доведеться швидко вирішувати, як же реагувати на обставини, що змінилися. Але незабаром стане очевидним, що подію можна вважати великим успіхом. У важких ситуаціях радьтеся із старшими родичами.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони сьогодні звичайнішого уразливі для різних інфекцій і взагалі негативних зовнішніх дій. Представникам цього знаку слід дуже дбайливо відноситися до свого здоров'я. День підходить для творчої і організаційної роботи, а також обговорення питань, що стосуються підвищення зарплати.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Слід зосередитися на самостійній роботі – співпраця сьогодні принесе немало проблем. Вірогідна поява нових обов'язків, непростих і вимагаючих спеціальних знань. Уникайте конфліктів з керівництвом. Сьогодні вам важко отстоять свої інтереси на переговорах.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день обіцяє бути приємним, увлекательним і плідним. Він як не можна краще підходить для реалізації честолюбних задумів. Можна без зусиль взяти верх над конкурентами, знайти нових ділових партнерів і впливових покровителів. Вірогідні крупні грошові надходження.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Цей день піднесе сюрприз. Планам, з реалізацією яких ви пов'язували свої надії, не призначено збутися. Замість них доля вам пропонує щось абсолютно нове, цікаве і невивчене. Питання в тому, чи готові ви до такої різкої зміни ситуації.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Понижений життєвий тонус, настрій нестабільний, ви дуже часто турбуєтеся із-за дрібниць, довго обдумуєте події і слова. Можливі проблеми в ділових відносинах. Особливо важко доведеться Рибам, чиї колеги і партнери схильні до фамільярності, втручання в чужі особисті справи.