Гороскоп по знаках Зодіаку на 4 лютого. Фінанси вимагають акуратного поводження

Четвер, 4 лютого 2010, 08:56
Місяць у Терезах. Цього дня небажано укладати угоди, розпоряджатися чужими грошима – великий ризик великих втрат.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сьогодні Овни чудово ладнають з тими, хто займає високе положення в суспільстві. У представників творчих професій є шанс знайти високих покровителів. Стабілізуються відносини в сім'ї. Це відповідний день для того, щоб покласти край розбіжностям і домовитися про правила подальшого сумісного життя. Раціональний підхід до вирішення особистих проблем допоможе досягти гармонії.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Професійні проблеми вирішуються легко – сьогодні з вами працює відмінна команда однодумців, на яких можна вважатися в скрутну хвилину. Не виключені і нові пропозиції; у них буде елемент виклику, але у вас немає причин сумніватися в своїх здібностях і талантах. Відносини в сім'ї гармонійні і доброзичливі, і це в основному ваша заслуга. Життєвий тонус високий.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки справляють незабутнє враження на всіх, з ким вступають в розмови. І справа не тільки у вашій чарівній чарівливості, але і в тому, що ви кожному говорите саме те, що він хотів би почути, хоч і не забуваєте при цьому про свої інтереси. Цей день відмінно підходить для проведення переговорів і важливих зустрічей. Вас чекають веселі вечірки, цікаві знайомства.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки чудово ладнають з тими, що оточують, хоча деколи для цього доводиться жертвувати своїми інтересами і йти на поступки. Серйозні проблеми можуть виникнути лише в тому випадку, якщо вам доведеться мати справу з украй негативно настроєними людьми: життєвий потенціал понижений, ви сприйнятливі до чужої енергетики, і на подібні контакти організм може відреагувати нездужанням.

Лев (24 липня – 23 серпня)
У професійній сфері ситуація складається достатньо сприятлива, можна як завершувати раніше початі справи, так і братися за нові. Виникнуть серйозні проблеми особистого характеру. Це день пов'язаний з розладом у відносинах з близькими, можливий навіть розрив якихось давніх зв'язків. Зараз ви сповнені упевненості в собі і нітрохи не сумніваєтеся, що поступаєте правильно.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Зірки радять утриматися від нових знайомств і не проявляти надмірної довірливості в ділових відносинах. Люди, з якими ви маєте справу, обіцяють багато що, але ледве виконають всі свої зобов'язання. Краще працювати самостійно: в цьому випадку ваші шанси на успіх значно збільшуються. Життєвий тонус високий, у вас залишиться достатньо сил для приємного проведення дозвілля.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вплив позитивних тенденцій допомагає досягати поставлених цілей і успішно справлятися з рішенням найскладніших задач. Цей день підходить як для творчої роботи, так і для виконання рутинних обов'язків – у будь-якому випадку ви знайдете гідне застосування своїм здібностям. Можливий сприятливий збіг обставин, який відкриє нові можливості для кар'єрного зростання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Доведеться зайнятися вирішенням особистих проблем, причому вельми серйозних. Дуже важливо не випускати з уваги дрібниці: навіть те, що здається вам малозначним і неважливим, може зіграти фатальну роль. Прагніть протистояти спокусам, не йдіть на поводі у емоцій і швидкоплинних бажань. Закоханим корисно було б змінити обстановку, на якийсь час відвернутися від повсякденних справ.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Варто на якийсь час забути про професійні амбіції. Залиште підкорення кар'єрних вершин до кращих часів і сосредоточьтесь на відносинах з колегами і партнерами: зараз можна подолати розбіжності, спокійно обговорити подальші умови співпраці, а також об'єднати зусилля для реалізації загальних планів. Не дивлячись на те, що життєвий потенціал високий, фізичні навантаження небажані.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День принесе професійні проблеми. Перед представниками цього знаку коштують завдання, які практично неможливо вирішити поодинці, – доведеться шукати помічників, союзників і впливових покровителів. До важливих переговорів потрібно серйозно готуватися; упевненість в собі теж сприяє успіху. Крупні витрати краще відкласти.Не дивлячись на всі труднощі, ви зберігаєте гарний настрій.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії навряд чи можуть похвалитися високою діловою активністю – сьогодні вони вважають за краще не займатися рішенням професійних задач, а весело проводити час в приємній компанії. Можна розраховувати на підтримку колег і керівництво; принаймні, навряд чи хтось дорікне вам в недоліку трудового ентузіазму. Відповідний день для активного відпочинку, відвідин розважальних закладів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби сьогодні звичайнішого повільні, а деякі представники знаку навіть відверто ледачі. Це наслідок впливу негативних тенденцій. Життєвий потенціал знижується, виникає відчуття занепаду сил, млявості, нездужання. Не намагайтеся примушувати себе займатися справами – це не приведе ні до чого хорошому. Краще сплануйте день так, щоб у вас залишився час на спокійний відпочинок.