Гороскоп по знаках Зодіаку на 5 лютого. День везунчиків і невдах

П'ятниця, 5 лютого 2010, 08:58
Місяць в Скорпіонові. Цей день характеризується підвищеним впливом випадковостей, збігів. Люди розділяться на «везунчиків» і «невдах», причому особисті якості гратимуть дуже скромну роль.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
В цілому день сприятливий. Проте розсудливість Овнам не перешкодить. Уміння вчасно відступити, відмовитися від участі в ризикованій затії, віддати перевагу надійному, а не прибутковому проекту – це якраз те, що потрібне, щоб не потрапити в складне положення. Бажано бути розбірливіше в контактах і знайомствах.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День буде вдалим завдяки умінню Тільців ставити чіткі цілі і правильно розподіляти час. Точне проходження наперед складеному графіку – це, як мінімум, половина успіху. Не дозволяйте тим, що оточує, збивати вас з пантелику. При рішенні питань фінансового характеру прислухайтеся до власної інтуїції.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День підходить для проведення переговорів, рішення професійних питань. Ви легко обзаводитеся корисними зв'язками, знаходите людей, які можуть надати вам допомогу в підкоренні кар'єрних вершин. Єдиний негативний момент полягає в тому, що ви переоцінюєте свої можливості.

Рак (22 червня – 23 липня)
Чекає приємний, спокійний день. Приходить усвідомлення того, що ви зробили все від вас залежне, і тепер можна спокійно чекати результату. Можливе отримання принадних пропозицій; якщо вас щось дійсно надихне, не відкладайте початок роботи над новим проектом.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Справи йдуть на лад, залишаються у минулому багато хвилювань і тривоги. Цей день – один з тих, коли добитися бажаного легко, потрібно лише вибрати вірний шлях та знайти надійних помічників. Діяти поодинці не стоїть, навіть якщо ви абсолютно упевнені, що самостійно справитеся з рішенням будь-якої задачі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Потрібно бути обережніше в спілкуванні: цей день пов'язаний з проблемами у відносинах з малознайомими людьми, не виключені прояви агресії, грубість. Ваші професійні успіхи викликають заздрість недоброзичливців, неодмінно знайдеться людина, яка поставить під сумніви ваші досягнення, постарається зіпсувати вам репутацію.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День складається вдало. Не виникне нерозв'язних проблем ні професійного, ні особистого характеру. Життєвий досвід представників цього знаку допомагає долати тимчасові труднощі, а інтуїція підказує, з ким можна мати справу, а від кого краще триматися подалі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони могли б радіти хорошому дню, але вважають за краще натомість створювати проблеми собі і що оточує, а потім займатися їх рішенням. Звичайно, це не дає занудьгувати – але віднімає час, який можна було б присвятити куди приємнішим справам. Постарайтеся побачити життя в оптимістичніших тонах.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Добре йдуть справи, і, на жаль, це викликає заздрість у багатьох. Будьте готові протистояти інтриганам і пліткарям, які підуть на що завгодно, щоб зіпсувати вашу репутацію. Найбільш складна ситуація складається у сфері сімейних відносин: близькі вірять помилковій інформації, ваші спроби спростувати її ні до чого не приводять.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Хороший день, все дається легко, збуваються багато давніх бажань. З'являються нові знайомі, які незабаром допоможуть вам реалізувати професійні плани, вступити на новий терен або почати власну справу. Дуже вдалим буде день для тих, хто планує публічні виступи. Фінансова ситуація сприятлива.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День не підходить для роботи: він пов'язаний з професійними труднощами, розбіжностями з колегами і керівництвом, проблемами у відносинах з державними організаціями. Краще не братися за сміливі масштабні проекти, не починати нові справи; займайтеся тим, що дається легко, і поки не робіть замах на більше.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Можуть виникнути серйозні проблеми у відносинах з керівництвом і діловими партнерами. Ситуація, що склалася, вимагає прояву завзятості, жорсткості, наполегливості, ділової хватки – ці якості зазвичай не властиві Рибам. Постарайтеся, принаймні, захистити свої інтереси, показати, що з вами потрібно рахуватися.