Астропрогноз на 6 лютого. День підсвідомих бажань

Субота, 6 лютого 2010, 09:00
22-й місячний день. «Народження». У цей магічний день особливо сильні розумові здібності людини і його інтуїція. Ви можете дізнатися нове про себе та про світ.
гороскоп

Розберіться в своїх відчуттях і бажаннях, дозвольте собі відпустити все зайве з життя.

Цього дня необхідна повна зосередженість на найбільш важливій для вас проблемі і пошук необхідних джерел знань для її вирішення –  головні умови творчості.

Поставте для себе чіткі цілі, яких ви неодмінно доб'єтеся, якщо упевнено підходитимете до їх досягнення, зберігаючи тепло в серце і позитивний погляд на життя.

Зірки подарують можливість по-новому поглянути на себе і свою діяльність.

Відноситеся уважно до будь-яких ситуацій, вчинків, слів, думок.

Ретельно проаналізувавши минулі досягнення і промахи, ви зможете заглянути в своє майбутнє.

Контролюйте стан життєвого тонусу. Підсвідомість сьогодні загострить увагу на сфері бажань. Люди стають менш терплячі, капризніші і агресивніші. Тому період вельми конфліктний, але сприятливий для роботи з паперами і зміни місця проживання. Вдалі покупки антикваріату, лікарських засобів і нерухомості.

Погода може спровокувати загострення запальних процесів. Щоб відчувати себе добре, не перенавантажуйте свій травний тракт, особливо перед сном. Додайте в раціон лук, часник і свіжу зелень. Їжте фрукти і овочі, що містять у великій кількості вітаміни В і C.