Гороскоп по знаках Зодіаку на 8 лютого. Проявите гнучкість на шляху до поставленої мети

Понеділок, 8 лютого 2010, 08:52
Місяць в Стрільцеві. День не обійдеться без професійних труднощів. Проте люди, що володіють достатньою завзятістю і деякою гнучкістю, зможуть досягти поставлених цілей і придбати нових союзників.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
З професійної точки зору цей день буде вдалим для Овнів, що вже навчилися упокорюватися з обставинами непереборної сили і відступати, зіткнувшись з перевершуючими силами супротивника. Решта представників знаку дуже багато час і енергію витратить на безглузду боротьбу, і навіть якщо отримають якийсь результат, навряд чи йому зрадіють.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День принесе успіх в справах, особливо великі шанси на успіх у Тільців, що встигли на минулого тижня обзавестися впливовими покровителями. Вірогідні цікаві пропозиції. Реалізація нових проектів зажадає неабияких зусиль, але марними вони не будуть. Фінансове положення стабільне, небажано давати гроші у борг.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Можливий сприятливий збіг обставин, який дозволить близнюкам проявити себе з кращого боку, досягти успіху в складних справах, реалізувати амбітні плани. Вірогідні успішні переговори і принадні пропозиції, можливе значне поліпшення фінансового положення. Відмінний день для відряджень.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки отримають хороші новини. Цей день підходить для пошуку нових партнерів, а також спілкування з людьми, які встигли завоювати вашу довіру. Не бійтеся ділитися з близькими своїми проблемами – ви напевно отримаєте пораду, якої потребуєте. Відповідний день для крупних покупок, інвестицій у власний бізнес.

Лев (24 липня – 23 серпня)
У професійній сфері вам просто везе, у сфері особистих відносин – везе незвичайно! День, правда, пов'язаний не з випадковими успіхами і легкими нагородами, а з плідною роботою і отриманням заслуженої нагороди за праці, але у діяльних, енергійних, невтомних Левів не буде приводів для скарг.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Розсудливі, холоднокровні і мудрі Діви вправно обходять перешкоди, благополучно минувши пастки, розставлені недоброзичливцями на їх шляху. Це один з тих днів, коли можна добитися успіху, просто дотримуючись своїх звичайних правил, зберігаючи вірність своїм принципам і звичному іміджу. Дуже хороші фінансові перспективи.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
C професійної точки зору цей день дуже вдалий. Він пов'язаний з вирішенням багатьох проблем, що заважали вам досягти мети, реалізувати свої задуми. Протистояння з недоброзичливцями буде достатньо жорстким, ви повинні проявити наполегливість, навіть якщо в якийсь момент відчуєте, що позбулися звичної підтримки союзників.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Неоднозначний день. Явних проблем немає, і, загалом, ніщо не заважає досягти поставленої мети в професійній сфері. Але Скорпіони вважають за краще не рухатися вперед, а топтатися на місці, роздумуючи над тим, який же напрям краще вибрати. Визначайтеся швидше – ви ризикуєте упустити свій шанс на перемогу!

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці досягнуть успіху в справах, якими займуться самостійно, не чекаючи допомоги від інших. У вас цілком достатньо сил, енергії, знань і розсудливості для того, щоб справитися з рішенням складних задач; якщо ж ви вважатимете за краще почекати появи союзників, помічників і однодумців, то просто упустите слушний момент.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги сьогодні, всупереч звичаю, схильні довіряти буквально першому стрічному. І – треба ж такому трапитися! – саме сьогодні подібна поведінка абсолютно не доречно. Отже, стримуйте свої пориви, не поспішайте виносити свої ідеї на обговорення і діліться сокровенним тільки з тими, хто встиг заслужити вашу довіру.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям варто утриматися від участі в спорах і дискусіях, відкласти публічні виступи, а по можливості – і ділові переговори. Сьогодні вам буде непросто справитися з багатьма завданнями, що вимагають уваги: для цього потрібно зосередитися, а що оточують, здається, роблять все можливе, щоб вам перешкодити.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День сам по собі непоганий, але недоброзичливці Риб напевно постараються зіпсувати його. Будьте готові захищати свої інтереси, навіть якщо для цього доведеться вступити в бій з дуже сильним і впливовим супротивником. Професійних успіхів доб'ються ті, хто готовий вчитися у досвідченіших колег, прислухатися до їх порад і рекомендацій.