Гороскоп по знаках Зодіаку на 10 лютого. Сконцентруйтеся на професійних завданнях

Середа, 10 лютого 2010, 08:56
Місяць в Козерозі. День підходить для вирішення професійних завдань, що вимагають знань і досвіду, самостійної роботи і проведення попередніх переговорів про можливу співпрацю.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
З'явиться можливість утілити в життя ідеї, які дозволять залишити конкурентів далеко позаду. Будьте обережні в спілкуванні з керівництвом і колегами – достатньо пари необдуманих висловів, щоб нажити собі ворогів. Зате з близькими людьми можете бути відкриті і щирі – вас зрозуміють з півслова.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День дуже спокійний, комфортний, не пов'язаний з серйозними потрясіннями або важкими випробуваннями. Продовжуйте рух до вибраної мети – ваша наполегливість допоможе знайти однодумців і справить сприятливе враження на сильних світу цього. Спілкування з коханою людиною потребує обережності.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнята чекає день, вдалий з професійної точки зору. Сьогодні ви зможете отримати важливі перемоги, реалізувати свої амбіції. У одних представників знаку з'явиться шанс піднятися по службових сходах, інші отримають багатообіцяючі пропозиції. Інвестиції у власний бізнес принесуть прибуток.

Рак (22 червня – 23 липня)
Під неослабним впливом позитивних тенденцій знаходиться сфера особистих відносин. Сьогодні Раки легко закохуються, без всяких зусиль чарують тих, хто їм подобається, справляють незабутнє враження на нових знайомих і виконують сокровенні бажання тих, хто їм дорогий. Ідеальний день для побачення з коханим.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Позитивні тенденції достатньо сильні, але день навряд чи буде плідним: Леви вважають за краще дозвільно проводити час і насолоджуватися життям. Цей день подарує настільки сильне відчуття душевного спокою, що звертати увагу на всякі дрібниці на зразок професійних обов'язків просто не хочеться.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Вдалий день, щоб реалізувати сміливі, неординарні ідеї. По-перше, Дівам сьогодні везе; по-друге, представники цього знаку легко знаходять помічників, сумлінно і що акуратно виконують всі цінні вказівки. Нарешті, творчий потенціал високий настільки, що нерозв'язних проблем просто немає.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Хороший день. Він підходить для мирного врегулювання конфліктів. На всіх, з ким маєте справу, ви надаєте заспокійливу дію: поряд з вами навіть довершені мізантропи стають доброзичливими і милими, непохитні персони – гнучкими і податливими, а ті, хто схильний до агресії, стримують свої «пориви».

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Можна призначати зустрічі з потенційними інвесторами, представниками органів влади і взагалі сильними світу цього. Представники цього знаку легко завойовують симпатії, вправно «просувають» свої ідеї. День підходить для відряджень і розважальних поїздок. Життєвий потенціал високий, нездужання маловірогідні.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Дуже хороший день. Стрільці швидко справляються з своїми справами, на кореню присікають конфлікти, знаходять спільну мову з колегами і керівництвом, приємно проводять вільний час і не втомлюються радувати близьких. Вірогідні крупні грошові надходження, вдалі покупки. Інвестиції принесуть прибуток.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
У Козерогів немає причин скаржитися на долю: обставини складаються сприятливо. Можна чекати отримання цікавих пропозицій, не виключено відновлення ділових зв'язків з давніми партнерами. Деякі Козероги задумаються про повернення на колишнє місце роботи, де перед ними відкриються нові перспективи.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
В цілому день пройде непогано, потрібно лише постаратися якомога раніше визначитися з пріоритетами і вирішити найважливіші питання. Не виключені сюрпризи – порадувати вас можуть старші родичі, друзі або улюблена людина. До речі, саме у сфері романтичних відносин вплив позитивних тенденцій особливий сильно.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби надмірно чутливі до критики, дуже гостро реагують на будь-які зауваження, чим псують настрій і собі, і що оточує. Щоб заспокоїтися, регулярно нагадуйте собі про те, що ви вже досягли чудових результатів, а якщо якісь помилки і допустили, то абсолютно незначні.