Гороскоп по знаках Зодіаку на 11 лютого. День жайворонка

Четвер, 11 лютого 2010, 08:50
Місяць в Козерозі. Почнеться день вдало, але поступово негативні тенденції набиратимуть силу. Саме тому за найважливіші справи варто братися в першій половині дня, а другу по можливості розвантажити.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Зірки настійно рекомендують відмовитися від подорожей і не проводити багато часу в роз'їздах: для переміщень в просторі це день не самий відповідний. Зате він обіцяє плідну співпрацю з перевіреними партнерами і нові корисні знайомства. Високий життєвий тонус, ви абсолютно невтомні, і ніякі препятствія не перешкодять вам досягти мети.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Обдумуйте кожен вчинок, прагнути оцінювати можливі наслідки будь-якої дії. Цей день може вплинути на подальший розвиток вашої кар'єри, тому потрібно уникнути помилок і не нажити ворогів. Поліпшується фінансова ситуація, з'являється можливість укласти прибуткову операцію. Люди, що пропонують вам допомогу, незабаром попросять про у відповідь послуги.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Професійні успіхи будуть значними, якщо ви вважатимете за краще не чекати допомоги, а діяти самостійно. Хороший день для поїздок, контактів із зарубіжними партнерами, вивченням іноземних мов. На жаль, негативні тенденції впливають на розвиток романтичних відносин. Є ризик розчарувати улюблену людину, втратити його довіру.

Рак (22 червня – 23 липня)
День буде вдалим, якщо Раки дотримуватимуться наперед складеного графіка. Зведіть імпровізацію до мінімуму – сьогодні вам буде не так-то просто правильно відреагувати на змінні обставини, вибрати вірну лінію поведінки в нестандартній ситуації. Можна покладатися на ради перевірених ділових партнерів і старших родичів.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Вдалий день для роботи. Ви не тільки блискуче справляєтеся з своїми обов'язками, але і легко знаходите спільну мову з тими, що оточують. Проте поспішати з підписанням договорів не варто – ви переоцінюєте свої можливості, а тому ризикуєте узяти на себе нездійсненні зобов'язання. Грошові надходження будуть не дуже великими, але дуже своєчасними.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Ситуація розвивається більш менш відповідно до ваших очікувань. Те, що проте відбувається вимагає уваги, тому розслаблятися не можна. Сьогодні вельми корисними виявляться акуратність і відповідальний підхід до будь-якої справи. Постарайтеся справити максимально приємне враження на людей, з якими сьогодні доведеться спілкуватися.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вірогідні успіхи в роботі, хоча не завжди виконання професійних обов'язків даватиметься легко. Цей день зажадає уміння вирішувати різноманітні задачі, швидко перемикаючись з однією на іншу. Прігодятся також лідерські якості. Розраховувати на підвищення по службі можуть ті, кому вдасться привернути увагу начальства до колишніх досягнень.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
У особистому житті можуть відбутися значні зміни на кращий – сфера романтичних відносин знаходиться в зоні «пильної уваги» зірок. Ваше завдання – не упустити свій шанс, вчасно проявити ініціативу, зробити перший крок. Чим рішучіші і енергійніші ви будете, тим краще. У решті всіх відносин день теж вельми непоганий.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Вдалий день, вплив позитивних тенденцій практично універсально. Основні успіхи в роботі будуть пов'язані з рішенням задач, що давно вимагали уваги, і реалізацією якихось старих планів. Проте це не означає, що не можна братися за нові проекти – просто в роботі краще використовувати перевірені методи, співробітничати із старими партнерами.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Справи йдуть добре. В основному це пов'язано з умінням знаходити хороших помічників і впливових покровителів. Бізнесмени, що народилися під цим знаком, зможуть розширити свою справу завдяки своєчасно підписаному договору про довгострокову співпрацю. День підходить для зустрічі з потенційним працедавцем, співбесіди, складання усного іспиту.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Події розвиваються приблизно так, як ви і чекали – є привід похвалити себе за передбачливість і уміння вибрати правильну лінію поведінки. Можна обговорювати професійні і особисті проблеми: ви здатні спокійно вислухати співбесідника, обдумати сказане і зробити правильні висновки. Проте ухвалювати остаточне рішення поки рано.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День сприятливий з погляду особистих відносин. Риби без зусиль знаходять спільну мову з близькими, інтуїтивно відчувають, що потрібно сказати або зробити, щоб покласти край розбіжностям і проблемам. Правда, деколи ви йдете на дуже великі поступки – через пару днів ви коритимете себе за надмірну гнучкість, так що варто бути обережніше.