Астропрогноз на 11 лютого. Погляньте по-новому на старі проблеми

Четвер, 11 лютого 2010, 09:00
27-й місячний день. «Розширення». День перерозподілу і об'єктивної оцінки внутрішніх ресурсів. Відбуватиметься пріспосабліваємость до вимог навколишнього простору.
гороскоп

У цю добу йде процес отримання сокровенних знань. Вони зберігають в собі пам'ять про всі попередні місячні дні, про всі етапи еволюції душі, досягнуті раніше. Важ світ бачиться взаємозв'язаним і взаємообумовленим. У цьому світі необхідно знайти самого себе, своє місце і передати те, що знаєте, іншим людям.

З'явиться можливість по-новому поглянути на старі проблеми. Тому цього дня краще уникати нових підприємств і постаратися отримати максимумальний результат від вже початих справ. Сьогодні можна дізнатися ту інформацію, яку ви давно шукали.

Можна відправлятися в поїздки і подорожі, займатися комерцією, обмінюватися досвідом і інформацією, спілкуватися з друзями, гуляти на свіжому повітрі.

Сприятливо запрошувати гостей, дарувати подарунки, бути щедрим і великодушним.

Дуже корисні водні процедури. Краще цього дня не стикатися з відкритим вогнем. Рекомендуються медитація, цілительство, молитви.

У 27-й місячний день уразлива лімфатична система. Уникайте протягів. Вирішується лікування легенів, виконання дихальних вправ. Корисні масажі для розслаблення.

Сни цієї місячної доби збуваються. Вони теж можуть нести інтуїтивні прозріння – відкрити нам дійсну суть речей, навколишніх людей і подій, що відбуваються.

У одязі переважна строкатість і яскравість. Камінь дня – малахіт (захищає від стресів).

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.