Гороскоп по знаках Зодіаку на 12 лютого. Головне – не метушитися

П'ятниця, 12 лютого 2010, 08:55
Місяць у Водолії. Прагніть не ухвалювати поспішні рішення, навіть якщо покажеться, що розвиток ситуації не залишає часу на роздуми.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Зірки радять зосередитися на завершенні раніше початих справ; час приступати до роботи над новими проектами прийде пізніше. Вірогідне поліпшення фінансового положення – багато в чому це стане результатом вашої плідної роботи. Можливе романтичне знайомство або випадкова зустріч з дуже симпатичною людиною – не упустите шанс справити враження.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Вдалий день для важливих зустрічей. Обговорювати можна питання як професійного, так і особистого характеру – у будь-якому випадку ви зможете добитися свого. Небажано братися за масштабні і довгострокові проекти, краще вибирати поділа, які сьогодні ж вдасться завершити. Вирішити проблеми допоможуть родичі, вони ж запропонують фінансову допомогу.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Високий життєвий тонус, не виникає проблем з рішенням складних питань, подоланням препятствій, досягненням поставленої мети. А ось з тими, що оточують ви ладнаєте поганий: ваші вислови здаються їм різкими, а вчинки – необдуманими. У справах, пов'язаних з фінансами, небагато розсудливість вам дійсно не перешкодила б.

Рак (22 червня – 23 липня)
День відмінно підходить для спілкування з близькими або просто симпатичними вам людьми. Можна призначати романтичні побачення і дружні зустрічі, влаштовувати сімейні свята. Не виключені приємні новини, що стосуються вашої «половинки». У професійній сфері ситуація складається не така сприятлива, вашої уваги зажадають численні справи.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Можуть виникнути проблеми у відносинах з родичами, і це серйозно затьмарить непоганий день. Непогано було б проявити поступливість, а ще краще – просто відкласти обговорення питань, по яких ви не можете прийти до єдиної думки. Не кращий день і для загальних справ будь-якого роду, від сумісних поїздок до роботи по будинку.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Не кращий день з професійної точки зору. Висока вірогідність розбіжностей і суперечок, можна посваритися з колегами із-за дурниць, важко порозумітися з начальством. Зате є шанс укласти вигідну операцію або значно збільшити свої доходи, прийнявши пропозицію нового партнера. Життєвий тонус понижений.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Недолік терпіння може стати причиною серйозних проблем в особистому житті. Особливо складним буде день для тих, чиї відносини з близькими і раніше були заплутаними – спроби негайно розрубати все гордієви вузли приведуть до сумних наслідків. На жаль, розраховувати можна тільки на власну інтуїцію.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Цей день пов'язаний із зниженням життєвого тонусу – Скорпіони швидко втомлюються. Найбільш важливими справами краще займатися вранці: у другій половині дня вам важко буде зосередитися, зважити все «за і проти», щоб ухвалити правильне рішення. Небажані відвідини розважальних закладів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День обіцяє бути легким і приємним, вплив позитивних тенденцій сильний. Можуть нагадати про себе давні ділові партнери, не виключена приємна зустріч з колегами по колишньому місцю роботи. Вірогідні крупні грошові надходження, вигідні операції.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Це день випадкових успіхів, вдалих збігів, легких перемог. Вірте в свій успіх, і зірки не позбавлять вас заступництва. Успішними будуть ділові переговори, можливо вигідних укладення угод. Особисті відносини радують, перш за все, стабільністю. Зустріч з людиною з минулого сколихне приємні спогади.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ваше завдання – правильно оцінити свої можливості і не братися за дуже складні справи. Дуже високий творчий потенціал, можливі справжні осяяння, а вже свіжі ідей і несподівані рішення буде предостатньо. Не поспішаєте з покупками: вірогідні грошові надходження, після яких ви зможете дозволити собі дорожчі речі.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Хороший день. Особливо прихильні сьогодні зірки до закоханих Рибам – їх чекають приємні сюрпризи і дивовижні збіги. Повезе і мандрівникам, які зможуть зав'язати корисні знайомства і отримати нову інформацію, яка незабаром стане у пригоді. А ось любителям світських заходів краще провести вільний час вдома.