Астропрогноз на 14 лютого. День нових задумів

Неділя, 14 лютого 2010, 09:00
З 4.52 до 6.50 ранку – 1-й місячний день, далі – 2-й місячний день. Рекомендується внутрішньо концентруватися на важливих завданнях, які належить вирішувати в період до наступного Молодика.
гороскоп

Місячний цикл тільки починається, тому цей день ідеально підходить для творчих задумів і планів на місяць вперед. Починати нові справи зірки не радять.

Те, що ми цього дня спланували, може згодом успішно реалізуватися, у тому числі і без нашого втручання. Це, у відомому сенсі, магічний день, коли ми можемо створити уявні образи, ментальні форми в свідомості, які потім утіляться. Думати в перший день Місяця «не про те» дуже необачно: ми можемо створити реалії, які потім здатні принести нещастя.

Плани і мрії цього дня збуваються, якщо ви їх продумаєте в деталях і якомога яскравіше собі уявите.

Дуже важливо, якщо вони відповідають вашим дійсним бажанням і потребам і дійсно для вас важливі. В цьому випадку вони успішно реалізуються і без вашого втручання.

Цього дня не рекомендується безліч контактів, він не зовсім підходить для групової роботи. Необхідно повернутися до витоків, пригадати дитинство, обдумати власні вчинки.

Будьте обережні, зараз ваш організм абсолютно незахищений, тому висока вірогідність отримати яку-небудь травму або захворіти. Настроюючись на новий місячний місяць, організм витрачає велику частину своїх сил на точну «підгонку» внутрішніх ритмів до ритмів всього Космосу, і внаслідок цього ні фізичне тіло людини, ні його психіка не готові до яких-небудь навантажень. Краще всього провести цей день у спокої і розслабленні.

На Молодика організм знаходиться на спаді своєї життєвої активності. Ослаблений імунітет, часто людину відвідують страхи, пригніченість, депресія. Допоможіть своєму організму: проведіть очисні заходи, посидьте на дієті.

Дотримуйте помірність в їжі і інших радощах життя, не відмовляйте іншим в допомозі і підтримці. Дуже хороший час для початку циклу дієти. Уразлива серцево-судинна система.