Астропрогноз на 15 лютого. Будуємо відносини і удосконалюємо форму

Понеділок, 15 лютого 2010, 09:00
3-й місячний день. «Впорядковування». День активних дій в області вдосконалення структури і форми.
гороскоп

Як побудуєте сьогодні відносини, ситуацію і справи, такими вони і будуть весь місячний місяць.

З цього дня на небі з'являється місячний серп. Це період активної боротьби, дії і агресії. Завдання дня: звільнення від своїх негативних емоцій, від неповаги до себе і інших людей, але це також час протівоборства своїй гордині і ревнощам.

Внутрішня енергія організму в 3-й місячний день особливо сильна, так що вам вистачить сила і на самозахист і на початок нових справ.

І якщо ви щось хочете принципово змінити в своєму житті, то це слід зробити саме сьогодні.

Пасивність цього дня протипоказана і навіть небезпечна. Всі пасивні люди цього дня уразливі, вони можуть потерпіти поразку і навіть отримати травми – як фізичні, так і душевні.

Організм налаштований на споживання енергії, на отримання її ззовні, він економить сили, майже їх не витрачає.  Треба більше рухатися, укріплювати себе фізично і повноцінно харчуватися.

Психологічно складний період. Ідеали проходять випробування на міцність, а життя – на відповідність моральним принципам. В цей час загострюються інтуїція і парапсихологічні здібності. Люди стають легко збудливими і емоційно нестабільними.

Несвідома невпевненість, властива цьому періоду, сприяє душевному спілкуванню, але шкодить крупним починам. Вдалі покупки парфюмерії, прикрас, стильних і ексклюзивних речей.

Бажано цього дня дати собі велике інтенсивне навантаження, сходити в сауну або хоч би зробити пішу прогулянку. Інакше ваша енергія, будучи невитраченою, піде вам в шкоду, можуть постраждати внутрішні органи, початися хвороби.

Гороскоп по знакам Зодіаку читайте ТУТ.