Гороскоп по знаках Зодіаку на 16 лютого. Вчимося радіти дрібницям

Вівторок, 16 лютого 2010, 08:56
Місяць в Рибах. День кокетування, флірту, нових знайомств і романтичних захоплень. Можна радіти дрібницям і не побоюватися потрапити в розставлені недоброзичливцями пастки, займатися звичайними справами і насолоджуватися спілкуванням з симпатичними людьми.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
З професійної точки зору день буде вдалим для тих, хто має корисні зв'язки і впливових покровителів. Втім, Овнам, звиклим покладатися на себе, теж не варто зневірятися – у них буде можливість блиснути діловими якостями, вирішити складні задачі. Емоційний фон сприятливий, підтримка родичів і розуміння улюбленої людини радуватимуть.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День достатньо рівний, спокійний і плідний. Тельці займатимуться рішенням різноманітних задач, так що нудьгувати їм не доведеться. Життєвий тонус високий, можна не побоюватися перевтоми і нездужань. День однаково добре підходить і для роботи, і для відпочинку, тому постарайтеся спланувати його так, щоб у вас залишився час на розваги.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цей день складеться добре. У близнюків будуть всі підстави відчути себе везунчиками, мазунами долі. Декілька легковажне відношення до роботи, що деколи створює вам проблеми, сьогодні абсолютно не заважає брати перемоги, справляти приємне враження на нових партнерів і керівництво, вирішувати складні питання.

Рак (22 червня – 23 липня)
Однаково вдалим буде день і для трудоголіків, і для тих, чиї інтереси лежать у сфері особистих відносин. Багато планів вдасться реалізувати завдяки допомозі друзів. Дайте волю своєї фантазії, і ви знайдете незвичайний спосіб вирішення багатьох проблем. Гарний день для експериментів з іміджем. Постежте за харчуванням – уникайте жирного і гострого.

Лев (24 липня – 23 серпня)
На роботі події розвиваються приблизно так, як ви і чекали, в особистій же сфері можливі тільки приємні сюрпризи. Крупні грошові надходження маловірогідні, проте ви знайдете єдино вірний спосіб розпорядитися наявними засобами. Не виключено отримання пропозицій від людей, з якими ви вже неодноразово успішно співробітничали.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День непоганий, але вельми утомливий. Не виключені різкі перепади настрою – таке вплив негативних тенденцій. Необхідно внести щось нове до свого звичайного розпорядку, щоб відчути прилив сил. Не варто намагатися справитися зі всіма справами поодинці, краще удатися до допомоги перевірених союзників. У важкі моменти можете розраховувати на підтримку близьких.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день буде пов'язаний із значними змінами на кращий в особистому житті. З професійної точки зору ситуація не така сприятлива: вимоги до вас пред'являються високі, а можливість їх виконати представляється не завжди. Уникайте ризикованих операцій, не женіться за міфічним надприбутком.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Варто зайнятися вирішенням професійних проблем. Це буде нелегкою справою, проте наполегливість, завзятість і упевненість в своїх силах допоможуть вам взяти верх над конкурентами і обставинами. Можна співробітничати з перевіреними партнерами, до нових же людей слід віднестися з обережністю. Емоційний фон нестабільний, наперед подумайть про те, як підняти собі настрій.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Властиві вам професіоналізм, завзяття і завзятість будуть відмічено і високо оцінені. В результаті у вас з'являться не тільки впливові покровителі, але і надійні друзі. День підходить і для сімейних справ. Можливе отримання приємних вістей від далеких родичів. Дуже корисні активний відпочинок і фізичні навантаження.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Професійні перспективи не дуже хороші: доведеться повертатися до старих, таких, що давно стали нецікавими, справам, спілкуватися з малосимпатичними людьми, вирішувати пригноблюючі своєю одноманітністю проблеми. Розраховувати на отримання допомоги не доводиться. Куди ймовірніше, що вам
доведеться ще і колег, що потрапили в непросту ситуацію, виручати.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сконцентруйтеся на питаннях, що вимагають негайної відповіді. Небажано робити довгострокові інвестиції і крупні покупки. Взагалі, протягом всього дня краще оперувати невеликими сумами. Радує стабільність особистих відносин, в крузі близьких ви відчуваєте себе комфортно і спокійно.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Представників цього знаку чекають приємні вісті, що стосуються сімейних справ. Цей день підходить для роботи по будинку, наведення затишку в житлі, прийому гостей. Корисними будуть фізичні навантаження, але є небезпека перевтоми – не забувайте про відчуття міри. Можливі подарунки від старших родичів.