Гороскоп по знаках Зодіаку на 17 лютого. День неординарних вчинків

Середа, 17 лютого 2010, 08:54
Місяць в Овнові. День буде вдалим для тих, хто діяльний, активний і готовий на неординарні вчинки. Любителі чекати біля моря погоду і передоручати свої справи іншим згають час даремно і упустять масу цікавих можливостей.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни отримають щедру нагороду за виконану роботу, проте багато амбіцій залишаться нереалізованими. Ви можете домовитися з керівництвом про збільшення заробітної плати, але навряд чи доб'єтеся підвищення по службі. Легко ладнати з людьми старшого віку – стосується це як родичів, так і просто знайомих.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Головне для представників цього знаку – не переоцінювати свої можливості і братися тільки за ті справи, які їм дійсно під силу. День підходить для проведення переговорів, а також презентацій і семінарів, корпоративних розважальних заходів. Відповідний день для прогулянок в приємній компанії.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки зможуть реалізувати багато творчих задумів, якщо не братимуться за справи поодинці, а попросять про допомогу давніх союзників. Втім, день підходить і для налагодження нових контактів; сьогодні ви справляєте на ділових партнерів сприятливе враження і легко добиваєтеся свого.

Рак (22 червня – 23 липня)
Чекає цікавий день, повний приємних сюрпризів. Правда, без випробувань справа теж не обійдеться, але вони будуть швидко подолані: ви не витрачаєте час дарма, маєте надійних друзів і не боїтеся нових шляхів. Можливі вдалі покупки. Дружні зустрічі запам'ятаються надовго.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Доведеться зробити нелегкий вибір, від правильності якого залежатиме подальший розвиток кар'єри представників цього знаку. Зірки радять покладатися не тільки на здоровий глузд, але і на інтуїцію, благо сьогодні вона достатньо гостра. А ось рекомендації колег вам навряд чи допоможуть.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Цей день дозволить добитися успіхів в будь-якій справі, за яку візьметеся з достатнім завзяттям. Ваші амбіції реалізуються, сміливі ідеї утілюються в життя завдяки своєчасному втручанню сильних світу цього. Можливе отримання грошей або повернення старого боргу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Зміни на кращий можливі у всіх сферах життя, потрібно лише прикласти небагато зусилля, щоб повною мірою скористатися всіма можливостями, що відкриваються. Добре пройдуть ділові зустрічі, можливе досягнення попередніх домовленостей з важливих для вас питань.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Представників цього знаку чекає успіх в багатьох починах. Не виключені приємні збіги, одне з яких може відкрити перед вами абсолютно нові горизонти. Не бійтеся порушувати традиції, сходити з уторованих шляхів: чим орігинальнєє поводитиметеся, тим кращих результатів доб'єтеся.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Попереду непростий, але плідний день. Ви справитеся з рішенням самих різних задач – від рядових і повсякденних, до неабияких і таких, що вимагають особливого підходу. Ділові переговори пройдуть успішно. Проте не будьте нетерплячі: надмірний тиск на співбесідника може привести до ускладнень.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день підходить для співпраці будь-якого роду. Ви без зусиль знайдете і однодумців, і помічників, і покровителів. Можна укладати крупні угоди, проте небажано звертатися в кредитні організації. Сильний вплив позитивних тенденцій сприяє поліпшенню відносин з близькими.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Успіх на стороні Водоліїв, що уміють ділитися з тими, що оточують вантажем своїх проблем. Проте будьте пильні: за послуги деяких персон доведеться дорого заплатити. Романтичні відносини розвиваються стрімко. Для багатьох цей день стане точкою відліку кардинальних змін в особистому житті.

Риби (20 лютого – 20 березня)
З'явиться можливість реалізувати сміливі творчі задуми, взяти верх над конкурентами і наблизитися до заповітної мети. Дуже вдалим буде день для тих, хто працює з людьми, виступає на публіці або планує важливі переговори. Фінансова картина сприятлива.