Гороскоп по знаках Зодіаку на 18 лютого. Прагнемо до мети і не бачимо перепон

Четвер, 18 лютого 2010, 08:56
Місяць в Овнові. Вдалий день для тих, хто від природи наділений завзятістю, цілеспрямованістю і здатністю швидко вирішувати різноманітні задачі. Іншим же варто культивувати в собі ці якості, оскільки зірки заохочують їх прояв.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Уникайте поспіху. Навіть якщо вам здається, що діяти потрібно негайно, не рубаєте з плеча – насправді, час обдумати ситуацію, що склалася, у вас є. Спілкування з близькими краще планувати на вечір – воно допоможе відновити сили після робочого дня. Не виключена несподівана зустріч з людиною, яку ви колись кохали.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День достатньо складний з погляду ділового спілкування. Тельцям сьогодні буде важко захистити свої інтереси, вдало провести переговори, привернути на свою сторону нових союзників. Небажано вступати в контакти з представниками державних організацій. Зате в особистих відносинах проблем не виникне.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
З'явиться можливість реалізувати деякі професійні ідеї, проте свої плани потрібно тримати в секреті: дуже велика вірогідність, що недоброзичливці перешкодять вам здійснити їх. Нові контакти небажані, а ось давнім партнерам, зокрема – зарубіжним, потрібно акуратно і тактовно нагадати про себе.

Рак (22 червня – 23 липня)
У професійній сфері потрібне дейстовать рішуче, але бути обережніше у всьому, що пов'язане з особистим життям. Сьогодні ви можете реально оцінювати ділових партнерів, але наполегливо відмовляєтеся знімати рожеві окуляри, коли йдеться про людину, що виявляє до вас романтичну цікавість. Спілкування із старшими родичами буде корисним.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День буде вдалим з професійної точки зору і досить складним з особистою. Колеги і ділові партнери розуміють вас з півслова, а ось з родичами і друзями порозумітися важкувато. Проте найбільш значні проблеми пов'язані з улюбленою людиною: він будь-які ваші вислови сприймає «в багнети».

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Труднощі цього дня багато в чому пов'язані з тим, що у Дів понижений життєвий тонус. Замість того, щоб бадьоро і з натхненням займатися справами, представники цього знаку проводять час в неприємних роздумах. Звичайно, це не сприяє поліпшенню відносин з колегами.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Варто дбайливо відноситися до близьких: сьогодні ви можете ранити їх будь-яким необдуманим зауваженням. Вчинки улюбленої людини засмутять не на жарт, але ви не повинні бути дуже суворі в думках: не виключено, що незабаром ваше положення зміниться. Небажано робити необдумані покупки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День буде присвячений малоприємним роздумам про те, чи правильно ви вибрали свій життєвий шлях, чи не зробили якихось серйозних помилок. Гірше, що ви можете зробити – це кидатися з крайності в крайність. Набагато краще дотримуватися вибраного шляху. Спілкування з близькими допоможе вам справитися з ситуацією.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Представникам цього знаку зірки радять покладатися на свої сили, не чекаючи допомоги з боку. Чим більш незалежні в діях і вчинках ви будете, тим краще. Фінансове положення покращає. Своєчасно поступлять очікувані виплати, можливе повернення старих боргів. Відповідний день для активного відпочинку.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги повинні бути дуже розсудливі і обережні – принаймні, в тому, що стосується ділових відносин. Не всім планам призначено здійснитися, проте у вас все ж таки залишиться можливість досягти головної мети. Для цього, правда, доведеться скрутити з вибраного шляху. Не виключені романтичні знайомства.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День буде досить вдалим, проте не можна сказати, що у Водоліїв сьогодні зовсім не виникне труднощів. Найбільш складна ситуація складається у сфері ділового спілкування: необхідно враховувати інтереси багатьох зацікавлених осіб, щоб добитися успіху у важливій для вас справі.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби повинні бути обережні в діловому спілкуванні. Небажано підписувати документи. А ось навести порядок у фінансових справах, розрахувавшись з боргами, просто необхідно. У особистій сфері ситуація куди благопріятнєє – ви насолоджуватиметеся спілкуванням з улюбленою людиною і радіти взаєморозумінню з близькими.