Гороскоп по знаках Зодіаку на 19 лютого. Вчимося рахувати гроші

П'ятниця, 19 лютого 2010, 08:56
Місяць в Овнові. Ділова активність понижена, і частково це пояснюється фінансовими проблемами. Замість вигідних, але ризикованих проектів краще віддати перевагу малоприбутковим, але надійним.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Не сходите з вибраного шляху. Цей день категорично не підходить для експериментів, з чим би вони не були зв'язані, і порушення правив, наскільки б дурними вони вам не здавалися. Радьтеся із старшими родичами: сьогодні їх досвід буде вам дуже корисний. З ентузіазмом узявшись за сімейні справи, ви зможете добитися видатних результатів.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Рівний, спокійний день. Тільців не чекають ні нерозв'язні проблеми, ні непереборні труднощі. Можна спокійно займатися справами, що накопичилися, розглядати пропозиції, що поступають, зважуючи «за і проти»: причин для поспіху немає. Чим більше часу ви проведете з близькими людьми, тим краще – сьогодні вони потребують вашої підтримки.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цей день буде вдалим для тих, сто здатний виділити найбільш важливі справи і зосередитися на них. Не розмінюйтеся на дрібниці, зараз куди важливіше не допустити помилок в тому, що найбільш значущо. Переговори і ділові зустрічі бажано проводити в першій половині дня. Вечір підходить для поїздок. Проблем в особистому спілкуванні не виникне.

Рак (22 червня – 23 липня)
Зірки радять бути рішучими і непохитними в професійній сфері, але при цьому гнучкими і терплячими в особистому житті. Не намагайтеся тиснути на близьких, нав'язувати їм свою волю – така тактика матиме сумні наслідки. Якщо ви приймете до уваги інтереси улюбленої людини, ваші відносини зміняться на краще.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Чекає досить вдалий день, проте велика вірогідність конфліктів з людьми старшого віку, причому як на роботі, так і удома. Ваше завдання – відстоювати свої інтереси, але робити це гранично коректно. Якщо ви проявлятимете зайву м'якість, то ризикуєте стати жертвою нехитрих, але дієвих маніпуляцій.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Відкривається маса цікавих можливостей і потрібно діяти швидко і упевнено, щоб скористатися ними повною мірою. Можливе укладення контракту, про який ви давно мріяли, або отримання пропозиції з числа тих, які не роблять двічі. Приємна атмосфера в сім'ї, радують контакти з близькими людьми.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Творчий потенціал високий, але знайти йому гідне застосування не вдається. Недавні союзники стають конкурентами, доводиться переглядати відносини з ними. Не кращим чином складаються відносини з улюбленою людиною: ви зосереджені на власних бажаннях і інтересах і мало цікавитеся думкою «протилежної сторони».

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Доводиться розплачуватися на здійснені в недавньому минулому помилки. Ваше завдання – не горювати, а діяти: виправляйте те, що можна виправити, загладжуйте свою провину, будуйте плани на майбутнє. Сприятлива фінансова картина, можливі грошові надходження. Нове романтичне захоплення надасть на вас окриляючу дію.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Цей день зв'язаний, скоріше, з проблемами, чим з серйозними перемогами. Але представники цього знаку все ж таки не втратять віри в себе і продовжать рух до поставленої мети. Це відповідний день для того, щоб укріплювати існуючі зв'язки будь-якого роду; з новими ж знайомими будьте осмотрітельнєє, вони можуть скористатися вашою довірливістю.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День несподіваного везення, вдалих збігів, які допоможуть реалізувати багато давніх планів. Проте ваші успіхи можуть викликати заздрість тих, що оточують; не виключено, що ви втратите старих союзників. У будь-якому випадку, немає причини для неспокою: ви доб'єтеся мети, а відносини незабаром зміняться до кращого.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Розраховуйте тільки на себе: відносини, що ще недавно здавалися непохитними, розладнуються, розбіжності з тими, що оточують стають все більш серйозними. Проте прямої загрози для ваших інтересів немає; ситуація швидко стабілізується, якщо ви відмовитеся від непродуманих дій. Дуже хороший день для зміни обстановки.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби страждають від своєї довірливості. Сьогодні вам доведеться визнати, що помилкою було ділитися конфіденційною інформацією з людьми, про етичні якості яких ви не мали анінайменшого уявлення. Прагніть сприймати що все відбувається не як покарання, а як урок.