Астропрогноз на 19 лютого. День матеріалізації думок

П'ятниця, 19 лютого 2010, 09:00
7-й місячний день. «Завершення». Один з найвідповідальніших днів – сьогодні закладаються основи майбутнього благополуччя.
гороскоп

Цього дня даремно базікати не можна. Вся навколишня природа, весь світ дуже чуйно відгукується на кожне слово, навіть випадково упущене.

Будьте обережніше з виразом думок: все, що скажеш, – може втілитися в життя. Чого побажаєш вголос комусь або собі – здійсниться.

Для початку бажаного оцінити не тільки майбутні плоди своєї праці, але і те, скільки зусиль доведеться прикласти для здійснення задуманого.

Є можливість отримати підтримку з боку інших людей – як близьких родичів, так і нових знайомих. Якщо ви зможете проявити організованість, то цей період буде вельми плідний для ділової активності.

Проте слідує особливо уважно і відповідально відноситися до своїх слів. Вас можуть провокувати на підвищену балакучість, на те, щоб ви вимовили необдумані слова.

Особливо небезпечно цього дня брехати. Це дуже скоро буде розкрито.

Дуже добре помолитися – молитва швидко буде почута. Не можна розпускати плітки, рвати папір, бити посуд. Не можна є куряче м'ясо, яйця.

У одязі вітаються білий, жовтий, золотистий кольори. Уникайте темних відтінків, особливо коричневого. Камінь дня – геліотроп (розвиває фантазію).

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.