Астропрогноз на 20 лютого. День покаяння

Субота, 20 лютого 2010, 09:00
8-й місячний день. «Народження». Імпульс, який ви додасте своїм справам цього дня, підтримуватиме їх протягом всього місяця.
гороскоп

Прагніть цілеспрямовано витрачати сили. На цей день рекомендується призначити основні вкладення – це дасть максимальний ефект.

Бажано чесно признатися собі в своїх гріхах. День хороший для звільнення від них – каятися буде легке, легко і прощатиме гріхи іншим людям.

У спілкуванні з партнерами і товаришами по службі слід бути уважним.

Цього дня старі, незавершені справи можуть зажадати багато сил і часу. А нові справи і плани, що намічаються, зажадають грунтовної підготовки.

Обдумайте своє життя, пригадайте минуле. Не можна цього дня бути розбещеним і егоїстичним.

Поки Місяць знаходиться в Тельцеві, стають уразливими горло, голосові зв'язки, щелепи, зуби, вуха, щитовидна залоза і вся ендокринна система. Крім того, виникає велика чутливість людини до продуктів харчування. Тому в цей час не слід харчуватися чим потрапило. Але голодувати теж не можна – треба вживати здорову
їжу або дотримувати дієту.

Сон цього дня може бути віщим. Уві сні ви можете побачити натяки на ваше дійсне призначення в житті, на те, чим вам треба займатися.

Вибір одягу: чим пестрєє, тим краще. Відмовіться від сірого і червоно-коричневого кольорів. Камінь дня – олівін (наділяє чарівливістю).