Гороскоп по знаках Зодіаку на 23 лютого. Міняємо плани на ходу

Вівторок, 23 лютого 2010, 08:55
Місяць в Близнюках. День сумнівний з практичної точки зору: плани доведеться міняти через обставини, що раптово відкрилися, тому і очікуваних результатів добитися дуже важко.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Вдалий день. Позитивні тенденції сильні, ви ж повні життєвих сил і не схильні упускати цікаві можливості. Самі цілеспрямовані Овни доб'ються результатів в будь-якій справі, за яку візьмуться; інші ж зможуть приємно провести час і отримати масу задоволення.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День підходить для укладення оборудок і обговорення питань, що стосуються співпраці. Проте слід мати на увазі, що покладатися виключно на власну інтуїцію зараз не можна: ви схильні бачити мир в рожевому кольорі і переоцінювати свої можливості.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Вдалий день: перспективи хороші, зірки прихильні, життєвий потенціал на висоті. Можна реалізувати ідеї, що виникли кілька місяців тому і що залишилися без належної уваги із-за своєї оригінальності. Рішучі дії принесуть успіх тим, хто планує поміняти роботу.

Рак (22 червня – 23 липня)
День пов'язаний з яскравими романтичними переживаннями, можливі, вас потягне на значні зміни в особистому житті. Не робіть нічого, поки не відновите душевну рівновагу; зробити це допоможе невелика поїздка або відокремлена прогулянка по живописних куточках міста.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сильні позитивні тенденції, день може бути дуже приємним. Львів порадують зустрічі з друзями і романтичні побачення, зірки говорять про високу вірогідність нових знайомств, цікавих зустрічей. Не бійтеся довіряти людям: сьогодні ви не будете обдурені. Зростає творчий потенціал.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Належить зайнятися рішенням складних задач. Проте досягти успіху не так важко, як здається на перший погляд: завзятість і розторопність послужать вам хорошу службу. Успіх чекає тих, хто планує дальні поїздки або зустрічі з іноземними партнерами.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Заплановані справи віднімуть багато часу, що може не кращим чином позначитися на відносинах з близькими, особливо – улюбленою людиною. Крім того, не виключені ситуації, гостра реакція на які може позбавити вас душевної рівноваги. Важливо зберігати холоднокровність в будь-якій ситуації.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День сприятливий, життєвий потенціал високий. Чудово складаються відносини з тими, що оточують, ви легко знаходите спільну мову навіть з найскладнішими людьми і можете справити надзвичайно сприятливе враження на симпатичну вам персону, не докладаючи для цього особливих зусиль.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Зірки радять бути обережніше в поїздках, уникати серйозних фізичних навантажень і відмовитися від активної участі в суспільних заходах. У іншому ж день обіцяє бути цілком вдалим і приємним, а вже в сімейних і романтичних відносинах ситуація складається просто чудова.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Життєвий потенціал високий, настрій буде хорошим. Та і дефіциту подій, вселяющих оптимізм, не передбачається. Насолоджуйтеся життям: зараз обставини складаються сприятливим для вас чином і можна багато чого добитися, не докладаючи особливих зусиль.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сприятливий день. Єдина сфера, в якій буде помітно вплив негативних тенденцій, це відносини з родичами. У іншому ж зірки на вашому боці, і цим варто скористатися, щоб реалізувати свої давні задуми і утілити в життя сміливі ідеї.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Подолати труднощі допоможе допомога однодумців і просто знайомих, що володіють багатим життєвим досвідом. Не бійтеся обговорювати свої проблеми із старшими родичами і друзями – відвертість в бесідах дозволить отримати вельми цінну інформацію.