Гороскоп по знаках Зодіаку на 24 лютого. Йдемо на побачення

Середа, 24 лютого 2010, 08:56
Місяць в Раку. День відрізняється сприятливим емоційним фоном, підходить для романтичних побачень, зустрічей з друзями, спілкування з членами родини.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни зможуть пережити цей день без втрат, якщо своєчасно і правильно розставлять пріоритети. Розумний розподіл навантаження – питання, надзвичайно актуальне для тих, хто працює у великому колективі. Не поспішаєте з покупками, з фінансової точки зору день буде вдалим для тих, хто уміє економити.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Надзвичайно вдалий день для налагодження професійних відносин. Ви досягнете успіху у веденні переговорів, зможете укласти операції на вигідних умовах, знайдете надійних союзників. Самостійна робота також буде продуктивною, якщо ви прислухаєтеся до рад з боку і скористаєтеся чужими ідеями.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Належить прикласти немало зусиль, щоб досягти взаєморозуміння з родичами. Особливо важко доведеться тим, хто зайнятий вирішенням побутових проблем, ухвалює рішення про покупки і капіталовкладення. Здорова оцінка своїх фінансових можливостей позбавить вас від невиправданих витрат і необдуманих покупок.

Рак (22 червня – 23 липня)
Багато цікавого чекає тих, хто шукає нових вражень – цей день може принести немало пригод; єдиною умовою є наявність вільного часу. Але і з ділової точки зору день хороший. Професійні успіхи Раків будуть значними, переговори пройдуть вдало, а доходи збільшаться.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Завдяки серйозному відношенню до життя представники даного знаку зможуть добитися великих успіхів, вдало вирішити питання майнового характеру, порозумітися з діловими партнерами і впливовими людьми. Не розкривайте всіх своїх секретів і не поспішайте ділитися планами на майбутнє.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сьогодні вам представиться можливість отримати серйозні професійні перемоги і обзавестися корисними зв'язками, вирішити майнові питання і добитися успіху в рішенні творчих задач. Не варто тільки поспішати з покупками – ви напевно придбаєте речі, від яких незабаром захочете позбавитися.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Бути активним і діяльним – ось головна умова, яку потрібно дотримати, щоб не допустити прояву негативних тенденцій. Ви володієте достатньою інформацією, щоб ухвалити важливі рішення і зробити правильні вчинки. Тому прислухайтеся до власної інтуїції і не дозволяйте таким, що оточує квапити вас.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День пов'язаний з проблемами в діловому спілкуванні, не виключені серйозні розбіжності з колегами і керівництвом. Краще обмежитися рішенням повсякденних задач, виконанням звичайних обов'язків. Фінансова ситуація стабільна, можливе повернення старих боргів або отримання невеликих подарунків.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
З ділової точки зору день дуже сприятливий, та і в особистому житті вірогідність змін на кращий велика. Сьогодні ви зможете завоювати розташування впливових людей, добитися підвищення по службі, досягти успіху в рішенні складних задач. Добре складаються відносини з улюбленою людиною.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День характеризується дуже високим життєвим потенціалам. Козероги повні енергії і відрізняються ще більшою цілеспрямованістю, чим зазвичай, тому навряд чи звернуть увагу на препятствія, які можуть виникнути у них на шляху. Впливові люди не залишать без уваги ваші досягнення і не поскупляться на нагороди.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вірогідні приємні сюрпризи, вдалі збіги, якими ви зможете скористатися. Тим, хто робить покупки, вдасться заощадити і придбати справді чудові речі. Особисті відносини розвиваються гладко, вам не доведеться докладати зусиль, щоб уникнути конфліктів, навіть якщо приводи для сварок виникнуть.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Цей день вельми непоганий, але деколи ви бачите проблеми там, де їх немає. Більшою мірою ця тенденція позначиться на житті творчих осіб; у окремі моменти досягти успіху перешкодить невпевненість в собі. Проте у вашому оточенні є люди, спілкування з якими поверне вам душевну рівновагу і оптимізм.