Гороскоп по знаках Зодіаку на 26 лютого. День швидких рішень

П'ятниця, 26 лютого 2010, 08:57
Місяць в Раку. День великих можливостей. Єдине, що потрібне для успіху – уміння швидко зорієнтуватися в ситуації, не випускаючи з уваги дрібниці, які можуть зіграти вирішальну роль.
Гороскоп по знаках Зодіаку на 26 лютого. День швидких рішень

Овен (21 березня – 20 квітня)
Відкриваються завидні можливості для професійного зростання. Ваші ідеї затребувані, а достоїнства не залишаються непоміченими. Можливі крупні грошові надходження. Дуже вдалим буде день для закоханих, які зможуть досягти взаєморозуміння і подолати давні розбіжності.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Середній, нейтральний день, основна гідність якого – сприятливий емоційний фон, що дозволяє вам зберігати гарний настрій і душевну рівновагу навіть в складних обставинах. Доводиться розраховувати тільки на себе і діяти самостійно, щоб не залишитися ні з чим.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Творчий потенціал представників цього знаку не такий високий, як завжди, і рішення багатьох професійних задач стає неабиякою проблемою. Зате у всьому, що стосується фінансів, близнюкам немає рівних. У любові близнюкам теж везе – цей день відмінно підходить для побачень.

Рак (22 червня – 23 липня)
Головний ворог Раків – нерішучість. Потрібно регулярно нагадувати собі, що прийшло час діяти, а не міркувати, якщо, звичайно, вони хочуть добитися успіху. Дуже вдалими будуть ділові переговори. Нові знайомства сприятимуть професійному зростанню.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День для представників цього знаку складається вдало. Професійні проблеми вирішуються легко, не виникає проблем бюрократичного і юридичного характеру. Представники протилежної підлоги порадують знаками уваги. Життєвий потенціал високий, емоційний фон стабільний.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Професійним успіхам можна тільки позаздрити: з проблемами представники цього знаку справляються швидко і витончено. Відмінним буде день для тих, хто вчиться або займається науковою діяльністю. Нітрохи не гірше йдуть справи в особистій сфері – в любові вам везе, відносини з близькими радують.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Непоганий день. Хід професійних справ вас не розчарує: можна спокійно діяти відповідно до наперед складеного плану і не побоюватися неприємних сюрпризів. Керівництво настроєне критично, але причіпки вам не загрожують. Вірогідне поліпшення фінансового положення.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Варто зосередитися про роботу: професійні успіхи обіцяють бути справді грандіозними. Сьогодні ви без зусиль залишите позаду конкурентів, утілите в життя сміливі ідеї і доб'єтеся того, до чого давно прагнули. Можливе отримання нагороди за раніше виконану роботу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День з числа вдалих. Він відмінно підходить для початку роботи над масштабними проектами, підписання довгострокових угод і будь-якої діяльності, направленої на отримання потрібного результату у далекому майбутньому. Нові знайомства виявляться не тільки цікавими, але і корисними.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вплив позитивних тенденцій виявляється, в основному, в тому, що на шляху представників цього знаку не виникає непереборних перешкод. Ніхто не вирішить за вас ваші проблеми, але і нових не створить. І у роботі, і в особистому житті, краще дотримуватися добре вивчених шляхів.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сьогодні представникам цього знаку пробачать абсолютно все. Успіхи в роботі пояснюються не стільки вашими стараннями, скільки умінням вчасно знайти помічників і надихнути їх на справжні подвиги ради загальної справи. Щось подібне відбувається і в особистих відносинах.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Представники цього знаку легко справляються з професійними проблемами і дістають можливість піднятися по службових сходах або укріпити свій авторитет. Не варто поспішати тільки з укладенням оборудок і укладенням довгострокових контрактів.