Гороскоп по знаках Зодіаку на 15 березня. Працюємо з розумом

Понеділок, 15 березня 2010, 08:59
Місяць в Рибах. День, відповідний для самостійної роботи, – і, в основному, інтелектуальною, а не фізичною. У тих, хто останнім часом мав проблеми з керівництвом, з'явиться можливість налагодити відносини, але для цього доведеться прикласти зусилля і проявити себе з кращого боку.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День пов'язаний з труднощами в спілкуванні, і стосується це як ділової, так і особистої сфери. Тримаєте емоції під контролем, якщо хочете зберегти спокійні відносини з тими, хто вам дорогий. Небажані відвідини світських заходів, галасливих вечірок – вони представляють загрозу для вашого здоров'я.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Потрібно зосередитися на особистих відносинах: саме у них сьогодні можуть відбутися зміни, наслідки яких будуть вельми сумними. Не давайте улюбленій людині приводів для ревнощів – зараз вона може виявитися руйнівною силою, протистояти впливу якої ви не зможете.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Не розраховуйте на те, що цього дня вам вдасться завоювати розташування сильних світу цього або зробити трудові подвиги. Будь-які спроби привернути до себе увагу в кращому разі ні до чого не приведуть, в гіршому – спричинять за собою серйозні проблеми.

Рак (22 червня – 23 липня)
День нескладний, але утомливий. По-перше, понижений життєвий потенціал, по-друге, представникам цього знаку здається, що накопичилося величезна кількість справ, з якими сьогодні потрібно справитися в що б те не стало. Переглянете свої плани ще раз – рішення деяких задач цілком можна відкласти.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Добре, якщо сьогодні поряд з вами будуть люди, на ради яких можна вважатися – саме їх слова підштовхнуть вас до рішучих дій. Можливі довгі напружені переговори; вони завершаться вашою перемогою, якщо ви будете терплячі. Вірогідні розбіжності із старшими родичами.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Відмінний день для роботи – Деви чудово справляються як з рутинними справами, так і з рішенням задач, що вимагають творчого підходу.  Крім того, ви відмінно ладнаєте з колегами і керівництвом, проявляєте обережність там, де вона необхідна, і дієте рішуче, якщо ситуація розташовує до цього.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День пройде непогано, проте без хвилювань не обійдеться. Проблемна сфера – відносини в сім'ї. Саме тут виникають ситуації, здатні вивести вас з рівноваги. Потрібно буде ухвалити вельми важливе рішення, а часу на роздуми, на жаль, буде небагато. Прагніть покладатися на свою інтуїцію.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
З професійної точки зору день буде досить складним. По-перше, ситуація сама по собі не дуже сприятлива, а по-друге, ви безумовно не розташовані до трудових подвигів, які абсолютно необхідні для досягнення хоч якихось результатів. І не переоцінюйте свої можливості!

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День неспокійний, напружений, але цікавий. Для представників цього знаку сьогодні стає особливо важливою сама можливість проявити себе, випробувати свої сили, вирішити важку проблему. Будьте обережні в ділових відносинах: у вас багато заздрісників, до того ж вельми діяльних і винахідливих.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги зіткнуться з труднощами, які перешкодять здійсненню деяких професійних проектів. Потрібно запастися терпінням, оскільки шанс досягти свого вам неодмінно представиться. Важливо також бути готовим до використання нестандартних методів – вони будуть особливо ефективними.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сьогодні представники цього знаку схильні до підозрілості; їм усюди увижаються інтриги і змови, і це не йде на користь ні діловим, ні особистим відносинам. Прагніть зберігати хоч би зовнішній спокій і спостерігайте за розвитком ситуації – це краще, ніж негайно кидатися в бій з ворогами.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Слід зосередитися на своїх інтересах. Підтримка членів сім'ї вам гарантована, навіть найсміливіші ваші ідеї будуть зустрінуті прихильно. Не виключені романтичні знайомства, деякі Риби отримають несподіване запрошення на побачення. Дуже корисні активний відпочинок, заняття спортом, танці.