Астропрогноз на 15 березня. Розставимо всі крапки над «i»

Понеділок, 15 березня 2010, 09:00
30/1-й місячний день. «Накопичення». Рекомендується підвести підсумки не тільки місячного місяця, що закінчується, але і зробити аналіз життєвого шляху, пройденого за час від останнього 30 місячного дня.
гороскоп

30-та місячна доба буває не кожен місячний місяць (останній раз вони були 15 січня), і їх обов'язково потрібно використовувати.

Це час, коли необхідно розставити всі крапки над «i»,  підвести межу під минулими планами, справами і відносинами.  Зараз доля відкриває нам можливість усвідомити приховані механізми і побачити тонкі нитки
що приводять нашу життєвий шлях в рух.

Сьогодні рекомендується  піти від суєти, відмовитися від всього зайвого і непотрібного. Бажано пробачити кривдників, не тримати в собі образ.

День невдалий для контактів з новими партнерами, проте сприятливий контакт з родичами і із старими партнерами, які здатні подати підтримку і дати правильну пораду.

Сприятливий день для контактів, спілкування, читання книг і передачі традицій, обміну досвідом. Відповідний час для публічних виступів, звернень, презентацій. Сприятливо починати будь-який інформаційний або
учбовий процес, ремонт або будівництво.

Добре здійснювати покупки, дарувати подарунки.

Не слід відправлятися в поїздку або подорож, знаходитеся по можливості поблизу удома. Увечері настає час, коли можна і потрібно планувати свої дії, розробляти щось цікаве, думати про хороший.

Слова мають сильне енергетичне забарвлення, так що будьте уважні.

Уразимо шлунок: уникайте важкої і жирної їжі. Зараз корисно провести сеанс масажу або прийняти трав'яну ванну, в крайньому випадку просто посидіти в тиші і розслабленні.

У медичному відношенні ця доба пов'язана з серцем, а також епіфізом мозку.

Серцеві напади цього дня небезпечні. Що почалися в цей час інші хвороби не обіцяють швидкого одужання, але якщо вдасться перемогти цю хворобу, вас чекає продовження життя, і можуть початися процеси омолоджування.
 
Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.