Гороскоп по знаках Зодіаку на 16 березня. Зніміть рожеві окуляри

Вівторок, 16 березня 2010, 08:58
Місяць в Овнові. День, абсолютно не відповідний для рішучих дій, – принаймні, в тому, що стосується роботи. Багато речей насправді не є такими, якими здаються: пам'ятаєте про це, коли ухвалюватимете рішення.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сьогодні представники цього знаку здатні чарувати і розбивати серця, не прикладаючи для цього ніяких зусиль. Потрібно пам'ятати, що змішувати ділові і особисті відносини дуже небезпечно; початок службового романа буде приємним, але розвиток його обернеться неприємностями.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День хороший, приводів для радості достатньо. У роботі, правда, не все гладко, але для вас зараз важливіше сфера особистих відносин – а вже в ній-то повний порядок! Важко знайти більш відповідний момент для романтичного знайомства – зірки поклопочуться про відповідні обставини.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Непоганий день, який порадує багато Близнюків. Правда, події його розвиватимуться вельми несподіваним чином; вам належить справитися з складними ситуаціями, проявити себе з кращого боку, блиснути професійними якостями. У особистій сфері панує штиль.

Рак (22 червня – 23 липня)
День украй нерівний, неспокійний. Раки то сповнені упевненості в собі і веселкових надій, то похмурі і нерішучі. Зараз для вас дуже важлива підтримка близьких людей. Отримати її вдасться скоріше від друзів і коханої людини, чим від старших родичів і членів сім'ї.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Чим спокійніше і упевненіше в собі будуть Леви, тим краще вони проведуть день. Не турбуйтеся із-за дурниць, дозвольте таким, що оточує говорити те, що вони вважають потрібними – критикові можна пропускати мимо вух, та й порадам потрібно слідувати, якщо вони відповідають вашим планам.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Буде потрібно немало зусиль, щоб зберегти досягнуте. Особливо важко вести ділові переговори: ви відчуваєте, що ваші інтереси під загрозою, проте побоюєтеся перегнути палицю, проявляючи наполегливість. Присвятите вільний час тому, що допоможе вам повернути душевну рівновагу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези, всупереч звичаю, сьогодні нетерплячі. Це стає причиною, з одного боку, забавних ситуацій, а з іншої – непорозумінь, наслідки яких буде дуже важко улагодити. Працювати краще самостійно: так ви напевно доб'єтеся результатів, до яких прагнете.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Потрібно проявити рішучість: мета близька, і від вас потрібно лише зробити останній крок. Від колег і керівництва підтримки чекати не варто, та і друзі навряд чи зрозуміють вашу мотивацію. Зате кохана людина ні на хвилину не засумнівається в тому, що ви знаєте, що робите.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Хороший день у багатьох відношеннях, засмучує лише атмосфера в сім'ї. Явних конфліктів немає, але якісь «глибоководні течії» турбують вас не на жарт. Не дозволяйте маніпулювати вами: ваші інтереси заслуговують на пошану.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Прекрасний день для тругодоліков. У вас є невирішені професійні проблеми? Зірки стверджують, що сьогодні ви чудово з ними справитеся! Ваша природна старанність сьогодні гармонійно поєднується з везенням – а це означає, що нічого неможливого для вас просто не немає.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Пригадаєте, чи є у вас незавершені справи? Сьогодні самий відповідний день для того, щоб поставити в них фінальну крапку. У вас буде відмінна можливість блиснути професійними якостями, продемонструвати ділову хватку і уміння творчо підходити до будь-якої ситуації.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Будьте готові до того, що наслідки звичайних дій будуть з ряду що он виходять. Не варто вважатися на традиції: сьогодні потрібно імпровізувати, щоб добитися потрібних результатів. Прагніть знайти гідне застосування своїм творчим здібностям.