Астропрогноз на 16 березня. Творимо свою долю

Вівторок, 16 березня 2010, 09:00
2-й місячний день. «Накопичення». Зірки радять зосередити увагу на важливих завданнях, які належить вирішувати в період до наступного молодика.
гороскоп

Цього дня людина, конкретизуючи свої бажання і можливості, створює свою долю. Тому важливо зробити правильний вибір: що ви хочете бачити в своїй долі, а що – ні.

Місячний цикл тільки починається, тому цей день ідеально підходить для творчих задумів і планів на місяць вперед. Починати нові справи зірки не радять.

Те, що ми цього дня спланували, може згодом успішно реалізуватися, у тому числі і без нашого втручання. Це, у відомому сенсі, магічний день, коли ми можемо створити уявні образи, ментальні форми в свідомості, які потім утіляться. Думати в перший день Місяця «не про те» дуже необачно: ми можемо створити реалії, які потім здатні принести нещастя.

Цього дня не рекомендується безліч контактів, він не зовсім підходить для групової роботи. Необхідно повернутися до витоків, пригадати дитинство, обдумати власні вчинки. Слід серйозно віднестися до роботи з документами, укладенню договорів, знайомствам, покупкам і пропозиціям.

На Молодика організм знаходиться на спаді своєї життєвої активності. Ослаблений імунітет, часто людину відвідують страхи, пригніченість, депресія. Допоможіть своєму організму: проведіть очисні заходи, посидьте на дієті.

Дотримуйтеся помірності в їжі і інших радощах життя, не відмовляйте іншим в допомозі і підтримці. Дуже хороший час для початку циклу дієти. Уразлива серцево-судинна система.

Гороскоп по знаках Зодіаку ЧИТАЙТЕ ТУТ.