Гороскоп по знаках Зодіаку на 18 березня. У грошах щастя

Четвер, 18 березня 2010, 08:53
Місяць в Овнові, Тільцеві (18.29). День, сприятливий для будь-якої діяльності, особливо фінансової: сьогодні дуже багатьом повезе в питаннях, пов'язаних з грошима і матеріальним благополуччям.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День буде легким:  можна вирішити існуючі проблеми, причому навіть ті, які вимагають комплексного підходу. Не нехтуйте довгостроковим плануванням; як би високі не були ваші цілі, досягти їх цілком можливо, якщо зробити ставку на тверезий і холодний розрахунок. У вас є шанс знайти впливових покровителів.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Вірогідність прогресу в багатьох важливих для вас справах досить велика. Проте пам'ятаєте, що сьогодні ви не можете дозволити собі розкіш докладати великі зусилля для вирішення другорядних проблем. Життєвий потенціал декілька понижений, і надмірна активність загрожує достроковою втомою.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Прогрес в справах стане для вас заслуженою нагородою. Сьогодні ви зрозумієте, що не дарма прикладали зусилля для досягнення мети, боролися з недоброзичливцями. Можна також розраховувати на подяку тих, кому ви останнім часом допомагали. Розділите радість перемоги з друзями – свято вдасться на славу.

Рак (22 червня – 23 липня)
Цього дня можна переробити масу справ, побувати на величезній кількості зустрічей – і у всьому добитися видатних результатів. Ви прагнете лідирувати у всьому і деколи не помічаєте тих, хто поряд. Це може стати приводом для розбіжностей, тому варто прикласти зусилля, щоб не образити дорогих вам людей.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Основні проблеми стосуються двох аспектів життя – здоров'я і фінансової ситуації. Приділіть увагу профілактичним процедурам, постарайтеся відмовитися від шкідливих звичок. Від незапланованих покупок краще утриматися, пам'ятаючи про те, що грошові надходження примусять себе чекати.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День достатньо сприятливий, пов'язаний з реалізацією раніше складених планів. Зараз ви можете дозволити собі діяти в комфортному для вас ритмі, уникаючи і зайвого поспіху, і безпричинного зволікання. Логіка і розсудливість доречні навіть у сфері романтичних прівязанностей.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Досить вдалий  день. Єдина сфера, в якій буде помітно вплив негативних тенденцій, це відносини з родичами – можуть виникнути прикрі непорозуміння. У іншому ж зірки на вашому боці, і цим варто скористатися, щоб реалізувати свої давні задуми і утілити в життя сміливі ідеї.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Дуже хороший день для будь-яких форм співпраці, сумісних дій, досягнення загальної мети. Налагодяться відносини в сім'ї, ви зможете заручитися підтримкою старших родичів або впливових друзів. Закоханих чекає легкий і приємний день, стає можливим досягнення взаєморозуміння, вирішення старих проблем.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сьогодні ви зможете оцінити пройдений шлях, підвести підсумки і скласти плани майбутнє. День підходить для вирішення будь-яких серйозних проблем; здатність в будь-якій ситуації міркувати розсудливо буде дуже до речі. Обговорите з близькими ті питання, які вас турбують, – є шанс виробити загальну тактику подолання труднощів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Перевантаження із-за насиченості подіями дня позначаються не тільки на фізичному, але і на емоційному стані, примушуючи представників знаку гостро реагувати на сущі дурниці. Улюблена людина віднесеться до цього з розумінням, а ось нові знайомі, як, втім, і деякі родичі, можуть бути неприємно здивовані.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Із-за складнощів, що раз у раз виникають у відносинах Водоліїв з колегами і начальством, для представників цього знаку день буде непростим і дуже утомливим. У складних ситуаціях вам варто використовувати свою емоційну гнучкість і такт; які б не були обставини, від відкритої конфронтації потрібно відхилитися.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День пройде добре, вам не доведеться ні шкодувати про довершені вчинки, ні страждати із-за помилок, допущених що оточують. Прагніть розсудливо оцінювати можливості, що відкриваються: ваша самовпевненість деколи заважає правильно оцінити як ситуацію, що склалася, так і можливі варіанти її розвитку.