Гороскоп по знаках Зодіаку на 19 березня. Довіртеся власній інтуїції

П'ятниця, 19 березня 2010, 08:51
Місяць в Тельцеві. День пов'язаний із загостренням інтуїції. Проте до підказок її слід прислухатися при рішенні питань, що стосуються особистого життя, оскільки в професійній сфері торжествує логіка.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Вельми вдалий день. Овнам дуже прігодітся уміння швидко знаходити спільну мову, домовлятися з самими різними людьми, а в деяких випадках – і готовність йти ва-банк. Пропозиції про роботу, що поступили цього дня, заслуговують найуважнішого розгляду.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Позитивні тенденції сильні, зірки сьогодні схильні підтримувати Тельців в багатьох починах. Вибираючи, чому присвятити цей день, орієнтуйтеся на власні інтереси: якнайкращих результатів ви доб'єтеся в справах, якими займатиметеся зі справжнім інтересом.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Сьогодні зірки радять, по-перше, особливо ретельно піклуватися про своє здоров'я, і, по-друге, бути розбірливіше в ділових контактах. Ваше чуття, що безпомилково підказує, куди варто вкласти гроші, на жаль, виявляється абсолютно безпорадним, коли йдеться про вибір партнерів.

Рак (22 червня – 23 липня)
Представники цього знаку зіткнуться з професійними проблемами – постарайтеся узяти себе в руки. Є шанс заручитися підтримкою впливових людей, проте потрібно пам'ятати, що за їх прихильністю стоятиме особистий інтерес до вас.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цей день характеризується досить високою діловою активністю, комунікабельністю, здібністю до співпраці. Дуже сприятливі фінансові перспективи, можливе значне збільшення доходів завдяки укладенню вигідного договору.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День, в цілому, досить непоганий. Він підходить для початку нових справ, рішення фінансових питань, навчання і творчості. Ваші таланти і здібності знаходять гідне застосування, доходи мають тенденцію до збільшення. Але будьте насторожі ваші успіхи не всім до душі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День складається не дуже вдало. Можливі професійні, і справитися з їх рішенням буде нелегко. Добре, якщо у вас є надійні союзники – їх підтримка буде справді безцінною. Можна робити невеликі покупки, але крупних витрат краще уникнути.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День буде досить сприятливим – якщо, звичайно, представники цього знаку самі не зіпсують його необдуманими вчинками. Пам'ятаєте, що сьогодні ви є заручником свого мінливого настрою, і прагніть приймати до уваги думку тих, що оточують.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ваші плани здаються такими, що оточує незвичайними і такими, що навіть лякають, але вони цілком осуществіми – потрібно лише прикласти небагато фантазію, а її-то у вас предостатньо! Великі шанси отримати підтримку старших родичів: вони вірять, що ви зможете добитися успіху.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день ознаменується професійними успіхами. На жаль, є і оборотна сторона медалі: недавні союзники починають заздрити вам, а деякі з них навіть поповнять ряди недоброзичливців. Украй важливо берегти свою репутацію – сьогодні вона може постраждати із-за чуток і пліток.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День непоганий, проте не варто розраховувати на те, що ви зможете вирішити декілька складних задач або блискуче реалізувати десяток масштабних проектів. Правильна оцінка власних сил і можливостей – це обов'язкова умова успіху.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День буде складним – особливо для Риб, поряд з якими немає людей, готових утішати, надихати і надихати. Справа не в тому, що ви не в змозі самостійно справитися з своїми проблемами, а в тому, що сьогодні вам абсолютно необхідні похвала і моральна підтримка.